9 moduri complicate de a deschide cu ușurință cutia cu capac cu șurub

Fiecare gospodină folosește borcane cu capace răsucite pentru păstrarea semifabricatelor pentru iarnă.Sunt incredibil de ușor de utilizat și ușor de utilizat. Și timpul poate fi economisit semnificativ în comparație cu capacele de rulare convenționale.

Este adevărat, există o singură dificultate: închiderea unui astfel de borcan este foarte ușoară, dar deschiderea este uneori destul de dificilă.Indiferent cum încerci să o faci, nu cedează. După ce am încercat o mulțime de moduri, deseori începem să cerem să deschidem banca celui care este mai puternicCu toate acestea, în realitate, totul este mult mai simplu și există multe modalități de a deschide un capac atât de complex fără ajutor.

De ce aceste bănci nu vor să se deschidă

Twist-off este denumirea capacelor de staniu care să se răsucească.Popularitatea lor este justificată de posibilitatea utilizării reutilizabile. Acestea pot fi menținute nu numai datorită prezenței firului. Principiul este foarte simplu: în timp ce gătim conserve, borcanul este umplut cu apă clocotită sau abur, iar în acest moment acoperirea polimerică se înmoaie. În procesul de răcire, partea superioară este trasă spre interior, iar rezistența la răsucire este asigurată de efectul de vid. Acest lucru face posibilă închiderea cusăturii extrem de strânsă. Datorită creării unui mediu sigilat, microbii sunt împiedicați să intre în interior, în plus, produsele devin potrivite pentru consumul uman pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru a reutiliza astfel de huse, deschideți-le cu atenție.Puteți utiliza o cheie specială sau o deșurubați manual, cu efort considerabil. Motivele care împiedică deschiderea:

 • mâinile umede și alunecoase;
 • retragere mai mare decât valoarea dorită datorită presiunii scăzute;
 • un borcan cu miere, gem sau gem poate fi bogat în zahăr, iar capacul este lipit pur și simplu de gât.

Este necesar să opriți o capacă strict în sensul acelor de ceasornic, deoarece se răsucește în sens invers.

Înainte de a deșuruba, capacul trebuie inspectat. Dacă este umflat, nu poate fi deschis. Acest lucru sugerează că produsele din interior s-au deteriorat. Deschiderea capacului poate zbura și poate provoca răni. Un astfel de defect trebuie să fie foarte prudent.

Există, de asemenea, probabilitatea ca produsele de sticlă să intre. Dacă vedeți jetoane sau fisuri, borcanul nu trebuie atins. În interior aerul a fost garantat, iar conținutul s-a deteriorat.

Metode de deschidere bancară

În majoritatea cazurilor, băncile se deschid cu ușurință, dar uneori puteți întâmpina o serie de dificultăți. Cineva poate doar să bată, iar capacul poate fi ușor deșurubat, dar nu întotdeauna. Puteți suferi ore întregi și nu obțineți rezultatul corect. Din fericire, există o mulțime de modalități dovedite de a gestiona capacul obraznic. Le enumerăm.

 • A lovi. Acesta este cel mai simplu mod. Este necesar să întoarceți borcanul și să îl țineți în greutate. Atunci ar trebui să ciocniți pe fund. Sau invers, pune borcanul pe palmă și bate pe capac. În cele mai multe cazuri, acesta se va deschide numai dacă nu au fost confiate semifabricatele și capacul nu este blocat.
 • Cheie specială. Conservele sunt potrivite, este garantat să fie în bucătăria fiecărei gospodine. Acționează în două direcții: răsucire și deșurubare. Principalul său avantaj este că cheia nu dăunează capacului și sticlei. Dacă nu aveți încă unul, îl puteți achiziționa în orice magazin hardware.
 • Legile obișnuite ale fizicii. Folosiți o centură obișnuită, doar glisați-o în fermă. În bucla, care s-a dovedit, introduceți borcanul și strângeți bine, direcționând în același timp în sensul acelor de ceasornic, iar capacul în sens invers. Borcanul se va deschide cu ușurință.
 • Îmbunătățirea cârligului. Mâinile și banca în sine trebuie să fie uscate și fără grăsime, deoarece acesta este adesea motivul dificultăților în deschidere. Mănușă potrivită din cauciuc sau silicon, puteți lua prosopul obișnuit de bucătărie. Crește perfect aderenta și film de plastic sau șmirghel. Pot fi puse pe capac și încep să se deșurneze. Trebuie făcut un efort fizic considerabil, așa că dacă mâinile tale doare, această metodă nu va funcționa.
 • Rulează afară. Un mod foarte eficient: puneți cutia pe partea sa și rotiți-o de-a lungul marginii mesei în direcții diferite. Cel mai important, acest lucru trebuie făcut de marginea capacului. Un capac care se potrivește strâns se va relaxa și relaxa ușor (veți auzi caracteristica pop liniștită).
 • Încălzire. Este suficient să trageți apă caldă într-un bol și să coborâți borcanul cu gâtul în jos. După 15 minute, puteți elimina și deschide. Nu este nevoie de efort. Apa fierbinte curgătoare va face. Sub influența căldurii, capacul se extinde și se desface cu ușurință. Puteți utiliza, de asemenea, un prosop încălzit sau apă clocotită directă.

Cu toate acestea, în ultimul caz, merită să fiți extrem de atenți: dacă borcanul este rece și apa este foarte fierbinte, paharul se poate crăpa.

 • Depresurizați. Capacul este sub vid puternic și retras atât de strâns încât nu poate fi deschis prin rulare normală. Cel mai important este să asigurăm fluxul de aer în cutie. Puteți lua un dispozitiv pentru a scoate capacele din sticlă, un cuțit sau alt obiect ascuțit și prinde ușor capacul. Auzind un bumbac caracteristic, vă puteți relaxa. Un gol de 0,6 mm este suficient pentru a intra în aer în borcan. Încercați să nu deteriorați gâtul și să nu spargeți geamul, altfel va cădea în produs.
 • Lubrifierea firelor. Această metodă este relevantă pentru recipientele cu miere sau gem. Întoarceți borcanul și picurați câteva picături de ulei de floarea soarelui în mai multe locuri. Apoi, trebuie să așteptați 25 de minute (acest lucru este suficient pentru ca uleiul să pătrundă peste tot și să unge suprafețele) și să deșurubați capacul. În viitor, nu se va lipi de gât mult timp.
 • Lovirea. Puteți bate pur și simplu pe borcan cu ceva din lemn sau plastic. Principalul lucru - nu-l deteriorați. Dacă capacul nu este lipit și nu se lipeste, astfel de acțiuni vor ajuta rapid la deschiderea cutiei.

Urmărește videoclipul: SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine. Safe class. Food drink appliance scp (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu