De ce în America există întrerupătoare în interiorul băii, iar noi avem afară

Pentru o ședere confortabilă în apartament, toate detaliile sunt importante, inclusiv amplasarea întrerupătorilor în baie. Acestea ar trebui să fie într-o locație convenabilă, astfel încât toate gospodăriile să le poată găsi fără piedici.

Însă nu există un răspuns cert cu privire la care loc este cel mai potrivit pentru întrerupătoare. În diferite emisfere ale globului au găsit un loc diferit. În casele americane, întrerupătoarele de baie sunt în interior, iar în apartamentele rusești în exterior. De ce? Vom înțelege!

Comutator american

În SUA, întrerupătorul de lumină din baie este situat în interior, nu în exterior. Deci, în secolul trecut, chiar înainte de construirea în masă, au făcut-o în Rusia.

Americanii înșiși dau mai multe explicații pentru această comandă.

  • Logic, acest lucru este destul de corect., deoarece întrerupătorul pentru hol nu este plasat în casa scării.
  • Ca orice cameră, baia are un buton pentru lumina din interior. Și pentru americani baia este considerată o cameră separatăîn care întrerupătoarele sunt în conformitate cu codurile de construcție.
  • În plus, fiecare cameră are dimmerul propriu și sunt la lungimea brațului. Este foarte convenabil în familiile cu copii mici care adoră să se joace cu lumina. Părinții care se ascund în toaletă trebuie să-și roage copiii să returneze lumina.
  • Mulți ruși, care ajung în străinătate, se confruntă cu inconveniente și disconfort, nu găsesc butoanele obișnuite la intrare. Cei mai mulți dintre ei, intrând în camera întunecată, exprimă o furtună de indignare față de constructori, în încercarea de a aprinde lumina. Într-adevăr, în 90% din cazuri, băile nu au deschideri de ferestre și găsirea cutiei râvnite este problematică. poate Americanii tocmai s-au obișnuit cu această comandă și, probabil, știu unde se află acest dispozitiv.

Ajutor! Întotdeauna există două comutatoare în băi și toaletele americane. Unul este pentru iluminat, iar celălalt este pentru ventilație.

  • În plus, se știe că utilitățile sunt destul de costisitoare. Unii oameni foarte calculatori văd acest lucru economii de oportunitate. La urma urmei, de ce să porniți lumina fără a fi în toaletă. Este mult mai profitabil să-l porniți după câteva secunde intrând în cameră.

Este important! Potrivit experților, dimensiunea economiilor în acest caz este nesemnificativă.

Comutați în rusă

Există, de asemenea, argumente în alegerea unui loc pentru un comutator în apartamentele rusești.

  • În ciuda faptului că baia noastră este adesea numită baie, documente camera el nu este.

Ajutor! În construcțiile obișnuite, baia este o cameră de utilitate nerezidențială, precum o magazie obișnuită. Iar pentru astfel de locuri, întrerupătorul ar trebui să fie chiar afară.

Pentru multe persoane, acest fapt este un certificat de neglijare a confortului. Dar, în general, un astfel de aranjament de comutatoare în Rusia a fost mult timp luat.

  • Mulți constructori explică această diferență față de tradițiile americane în felul lor. Ei cred că baie - o zonă cu risc și pericol crescut pentru viața și sănătatea oamenilor. La urma urmei, există conducte de apă și adesea umiditate excesivă.

Este important! Plasarea dispozitivului în afara băii reduce la minimum posibilitatea de electrocutare.

  • Și oamenii cu umor spun asta deci este mai convenabil să urmăriți dacă există cineva în toaletă.

Dar trebuie menționat că, în general moda pentru plasarea întrerupătorilor pentru baie în interiorul camerei vine treptat în Rusia.

Odată cu dezvoltarea de noi tehnologii și crearea de proiecte de proiectare, proprietarii de case au posibilitatea de a realiza reamenajări de înaltă calitate. Prin urmare, dacă doriți, puteți schimba locația regulatorului nu numai în clădirile noi, ci și în vechea locuință. Dar există vreun sens în astfel de modificări, depinde de tine.

Loading...

Lasă Un Comentariu