De ce să ții pungile de ceai la frigider

S-ar părea că ar putea fi mai incompatibil decât ceaiul și frigiderul! Un aparat de uz casnic este conceput pentru a menține alimentele răcoroase, astfel încât acestea să fie păstrate mult timp. Și dimpotrivă, ne încălzim băutura cu seri reci, pentru că o bem fierbinte. dar Recent, companii rusești și străine au început să stocheze ceai liber în frigidere. Pentru ceea ce are nevoie, încercați să-l descoperiți.

Păstrarea ceaiului la frigider

Toate magazinele de ceai din China au frigidere speciale..

Este important! Soiurile verzi și galbene pot fi păstrate doar la temperaturi sub zero.

În fabricile chineze și în magazine există în mod necesar frigidere. Recent, țările europene au început să urmeze recomandările și să păstreze ceaiul în frigider.

Când sunt necesare temperaturi scăzute

În China și Taiwan, unde există plantații uriașe și companii de producție, ceaiul liber este păstrat exclusiv în congelatoare. Acest lucru este valabil pentru ulunele cu conținut scăzut de enzime și soiurile verzi. O astfel de depozitare este prescrisă din două motive:

  1. În regiunile de creștere este foarte cald și umed. Acest lucru poate afecta produsul. La urma urmei, se știe că umiditatea finală a frunzei de ceai este de la 3-6%.
  2. Depozitarea la congelator ajută la păstrarea prospețimii și gustului frunzei de ceai.

Este important! Un produs bun poate fi achiziționat doar de două ori pe an, în timpul colecției. Prin urmare, comercianții fac tot posibilul pentru a-și păstra prospețimea.

Pentru ca ceaiul să-și păstreze gustul și proprietățile timp îndelungat, pe lângă congelator, este introdus preliminar într-un pachet sub vid. Extragând aerul, ambalatorii protejează cu atenție produsul împotriva microbilor nocivi și a umidității, păstrându-l mai proaspăt și mai gustos. Dacă este manipulat corect, își va păstra gustul la colecția următoare.

Ce condiții sunt necesare pentru ceai

Astfel, ceaiul își păstrează proprietățile și gustul în congelator temperatura trebuie să fie în jur de -18 ° C. Dar nu este nimic groaznic dacă temperatura din congelatorul dvs. este mai mare. Principalul lucru este că minusul este permanent și stabil. O astfel de depozitare este prescrisă exclusiv pentru soiurile galbene și verzi.

Sfat! Cu utilizarea regulată a băuturii, trebuie să plasați pachete de porții în compartimentul frigiderului, pentru a nu obține toate ambalajele. Înainte de a prepara, trebuie să luați o porție de ceai și lăsați-o la temperatura camerei în medie o zi. Acest lucru este necesar pentru ca ceaiul să nu aibă stres.

stocateîn frigider ambalajul produsului trebuie să fie bine închis. În caz contrar, frunza de ceai va absorbi toate mirosurile și își va pierde aroma și gustul.

De ce să păstrați pungile de ceai folosite la frigider

În țara noastră, puteți vedea adesea cum gazda este așezată pe rafturile electrocasnicelor pungi deja utilizate, pre-uscate. Se pune imediat întrebarea, de ce face asta? Este puțin probabil ca în acest fel să dorească să păstreze o pungă pentru re-bere.

Și lucrul este că pungile de ceai folosite și uscate absorb perfect mirosurile neplăcute.

Este important! Reutilizați punga de ceai după ce s-a uscat complet. Numai în acest fel, va aduce beneficiul maxim pentru aparatul de uz casnic.

Doar câteva pungi, așezate pe rafturile frigiderului în diferite locuri, pot salva frigiderul de mirosurile neplăcute. Cu utilizarea regulată a ceaiului, puteți schimba pungile de pe rafturi în mod regulat.

După cum vedeți, frigiderul și ceaiul au multe în comun! Beneficiile lor unul față de celălalt sunt evidente.

Urmărește videoclipul: 36 DE HACKERI NEBUN DE PANTOFI TOATĂ LUMEA AR TREBUI SĂ ȘTIE (Ianuarie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu