Bucătărie în stil american: găsește șase diferențe!

Nu-mi plac întotdeauna filmele și emisiile TV americane, dar la ce sunt întotdeauna grozave este faptul că este într-o imagine frumoasă, gândită până la ultimul detaliu. Și nu știu despre tine, dar eu, dacă complotul încetează să mă intereseze, mă uit în continuare. Dar nu urmăresc complotul, ci mă uit la interioare. Toate aceste fleacuri decorative: vaze, zdrențe, lămpi etc. etc. Și, desigur, gândul „oh, dar aș fi așa…” Și într-adevăr, este posibil să creăm un polonez de bucătărie american în realitățile rusești?

Caracteristici caracteristice ale unei unități de bucătărie americane

În căutarea informațiilor, am dat peste mai mult de o sută de poze Google și, admirat, m-am grăbit imediat să împărtășesc observațiile mele cu tine. Ceva mi-a atras atenția de la vizionarea de filme, dar ceva a necesitat o examinare atentă. În final, s-a dovedit partea de sus a principalelor caracteristici, pe care le-am numărat șase piese.

Prima diferență: insula

Este obișnuit în bucătăriile modeste rusești să apasă toată mobila pe pereți, astfel încât să fie unde să te îndrepți. Bucătăriile americane înseamnă inițial o sferă uriașă nu numai pentru imaginație, ci și pentru mișcare. Și în acest spațiu se putea îneca cu ușurință dacă nu ar fi pentru insula salvatoare din centru (și uneori nu una).

Ajutor! Cea mai obișnuită opțiune este un bollard masiv, care nu numai că oferă spațiu de lucru suplimentar, dar vă permite să stocați multe dintre detaliile necesare, dar mai multe despre asta mai târziu.

Aceasta poate fi o opțiune clasică - o masă mare pentru mulți oameni, dar ar trebui să fie masivă și solidă. Și dacă spațiul permite, americanii pot aproviziona până la două insule.

Nici o cale de a plasa o insulă? Să fie o peninsulă! Contorul de bare poate face acest lucru foarte bine.. Orice pentru a împărți spațiul! Foarte mult iubește interiorul american. Bucătăria poate fi combinată nu numai cu sala de mese, ci și cu culoarul și camera de zi..

Sfat! În Rusia, un astfel de plan poate fi realizat într-un apartament de studio. Cu toate acestea, nu uitați să aveți grijă de o glugă de calitate, astfel încât perdelele din camera de zi să nu miroasă a chiftelelor.

A doua diferență: stocare

Nu există dulapuri din sticlă! Cu cât este mai ascuns, cu atât mai bine! Da, acesta este devizul bucătăriilor americane. Prin urmare, există atât de multe tipuri de sertare și dulapuri.

Nimeni nu este interesat de pungi de celofan de cereale și morcovi nedeclarați. Nu vă temeți că, în acest fel, bucătăria își va pierde aspectul colorat - nimeni nu a anulat arta decorativă.

Există însă un detaliu important aici: întregul decor ar trebui să fie nu numai frumos, ci și practic. Minimul de figurine colectoare de praf și vaze goale este maximul de ustensile utilizate efectiv și, în același timp, cu aspect estetic.

Puteți agăța de perete un set de linguri sau cuțite neobișnuite. Puteți pune un coș cu fructe adevărate în centrul insulei (doar, bineînțeles, ar fi mai bine să le mâncați înainte de a le răsfăța). Puteți cumpăra borcane drăguțe și pungi din material pentru mirodenii. Orice, numai dacă a fost frumos și benefic. Poate fi chiar legendele căni de plastic roșu.

A treia diferență: fațade cu panou

Această diferență vorbește de la sine, singura avertizare: totul ar trebui să se încadreze în cadrul unui minimalism rezonabil. Decorațiuni și picturi mai mici sculptate - suprafețe mate mai netede.

A patra diferență: o chiuvetă lângă fereastră

Și încă o subdistincție emană - nevoia unei ferestre mari. Și este mai bine să nu existe unul cât mai multă lumină naturală.

De ce exact chiuveta și tocmai la fereastră? Cine știe, poate că a venit de la o gospodină curioasă, care adoră să-și spioneze vecinii în timp ce spăla vasele ... În orice caz, arată unic elegant.

Cum se face

Exteriorul bucătăriei era decorat, totul era puțin ascuns estetic, ce urmează? Și apoi încercați din nou să deschideți toate vestiarele și să vedeți ce este în interior, din ce constă și cum este făcut.

A cincea diferență: copacul

Desigur, în combinație cu stilul hi-tech, puteți utiliza atât plastic, cât și oțel inoxidabil, dar totuși Lemnul a fost întotdeauna o opțiune clasicăși, cu atât mai bine, cu atât mai bine. Puteți economisi în continuare pe trinket-urile decorative, dar urmați inițial calitatea materialului.

Ajutor! Fără PAL, tablă din fibră și alte abrevieri groaznice! Doar placaj fiabil, rezistent și rezistent. Setul cu cască este garantat să nu se deformeze și să nu se umfle la umiditate ridicată, iar vopseaua aplicată pe ea nu se va decupa.

A șasea diferență: instalare

Și este semnificativ diferit. Acest lucru este realizat la fel datorită caracteristicilor placajului. Este găurit din prima dată și cu o precizie maximă, deoarece în viitor nu va fi posibil să se decupeze pur și simplustrângerea sau slăbirea elementelor de fixare este prea puternică pentru asta.

Prin urmare, va fi necesar să găuriți găuri oblice prin care, după îmbinare, cutiile sunt fixate între ele.

Cei mai muli pereți vă permit să montați dulapuri direct pe perete, fără accesorii suplimentare. Mobilier și este amplasat de-a lungul pereților, de la podea până la tavan, fără goluri și fisuri.

După cum vedeți, nu există secrete speciale în bucătăria în stil american! Deci, dacă doriți, este foarte posibil să-l transferați într-o casă rusă!

Loading...

Lasă Un Comentariu