De ce este nevoie de un pahar de apă pe desktop?

Locul de muncă modern are cerințe destul de mari. Datorită traducerii și stocării unei cantități mari de informații în formă electronică, pe masă și sub aceasta nu mai este nevoie să stocați depozitele de documente și hârtii de neînțeles marcate „intră brusc la îndemână”. Un desktop bun vă permite să găsiți rapid obiectul dorit și să creați un mediu confortabil pentru munca productivă. Dar nu toată lumea reușește să facă o suprafață de lucru bună. Și totul pentru că nu toată lumea știe cerințele pe care obișnuita piesă de mobilier le pune proprietarilor lor. De exemplu, aveți un pahar cu apă aici? Nu? Degeaba! Vom explica de ce.

Care ar trebui să fie tabelul care oferă rezultatele muncii

În primul rând, vom descoperi ce fel de mobilă lucrăm.

Ce să îndepărtezi

Răspunsul la această întrebare este dat de doctrina chineză antică a aranjării efective a spațiilor. Conform teoriilor Feng Shui (care funcționează de mai bine de un mileniu), Este necesar să eliminați de pe masă toate firele, încărcătoarele, antenele, deoarece acestea contribuie la ieșirea de energie.

Este mai bine să ștergeți dosare și documente vechi. Hârtii de la ei pentru a elimina într-un dosar frumos sau arhivat, schițe și reclame de anul trecut pentru a arunca. Telefoanele și notele importante de pe bucile de foi rescrie într-un caiet separat sau într-un fișier de pe computer.

Important! Toate lucrurile vechi îngreunează intrarea în energia reînnoirii, provoacă stagnarea în afaceri, crearea unei încurcături a gândurilor. Da, și provoacă apatie și durere profundă.

Și aceasta este o explicație destul de logică. În loc să facă ceva sau să vină cu ceva nou și interesant, o persoană își petrece timpul căutând un munte de hârtii pentru a găsi ceea ce este necesar în molozul vechi. Dar s-ar putea să nu fie acolo. În același timp, un tabel curat stimulează procesul creativ și ajută să nu fie distras de contemplația tristă a documentelor antice.

Ce poate rămâne

  • Atrage norocul va ajuta obișnuitul telefonul, stând lângă mâna de lucru (pentru stângaci - pe dreapta, pentru stângași - pe stânga). Se crede că în acest fel poți atrage noroc și poți face contacte utile.
  • Poate fi plasat pe desktop o fotografie persoană iubită sau animal de companie, mașină sau propriul vis (acasă personală, plan pentru un viitor apartament, coasta mării cu razele blânde ale soarelui, bilet la croazieră). Acest lucru vă va ajuta să vă distrageți puțin de la rutină și să vă amintiți de ce mai veniți aici.
  • Un bun antidepresiv va fi o portocalie. Orange, conform asigurărilor psihologilor, îmbunătățește starea de spirit, o aromă delicată favorizează activarea celulelor creierului. Și la sfârșitul zilei de lucru, după livrarea lucrului sau încheierea unui contract, puteți să vă mulțumiți în plus, mâncând un fruct sănătos.
  • O modalitate simplă de a-ți schimba propriul destin va fi un pahar cu apă de băut obișnuită. Va ajuta la activarea creativității și ingeniozității.

Regula paharului cu apă

Există mai multe reguli pentru plasarea apei la locul de muncă.

  • Apa trebuie să fie întotdeauna proaspătă.. Apa îndelungată colectează cu sârguință energie negativă (și praf, dacă vorbim din punctul de vedere al medicamentului).
  • După ce a pus un pahar pe partea dreaptă a mesei, proprietarul activează puterea creativă, pe stânga - devine acces la cunoștințe suplimentare.
  • Apa are proprietăți curățarea energetică a spațiului.

În plus, un pahar de apă va deveni o amintire a necesității menținerii echilibrului de apă în organism.

Și totuși, în timp ce bei apă, creierul tău va primi o scurtă pauză și, poate, va veni cu o soluție mult necesară problemei.

Urmărește videoclipul: Lia Taburcean - Când Eu Iubesc. Official Video (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu