Cum să protejezi prunele de acumularea părului

Toată lumea știe cât de repede și fără speranță se înfundă cu scurgeri de păr. Proprietarii de păr luxos se confruntă cu nevoia de a elimina urgent blocajul. Există o metodă simplă de control și prevenire? Da, puteți scăpa repede de probleme folosind o cascadorie ușoară cu o cravată sau sârmă.

Metoda ecranizată

Tărâmurile de păr tind să se încurce și să se agațe de gunoi, formând o încurcătură a fluxului de apă înfundat.Ei combat acest fenomen cu un jug de nailon. Dintre ei fac un fel de capcană care captează părul, nepermițându-le să intre în canalizare.

Este important să ne amintim că actualitatea și prevenirea vor ajuta la evitarea unei situații de urgență.

 1. Deci, luăm două cravate, de exemplu, 3,6 * 300 mm, acestea sunt vândute în orice magazin de hardware. Dacă nu, atunci este permis să ia o dimensiune diferită, efectul final nu se va schimba de la acesta.
 2. Este necesar să faceți un inel la final, este util pentru fixare.
 3. Un cuțit obișnuit sau obișnuit a tăiat serife mici pe toată lungimea. Cu cât mai mult, cu atât mai bine.
 4. Luați orice tub de metal și înfășurați cravata în jurul lui.
 5. Asigurați-vă cu bandă sau bandă la ambele capete, altfel se va derula, luând forma inițială.
 6. Încălziți-vă cu un uscător de păr aproximativ 3-5 secunde, dar nu exagerați, altfel plasticul va deveni fragil și probabilitatea ruperii acestuia crește.
 7. Drept urmare, ambele părți trebuie să aibă o formă ondulată.
 8. Treceți prin chiuvetă sau inele de scurgere pentru baie.

Totul! Vor prinde păr, iar periajul este recomandat după fiecare baie. Pentru a face acest lucru, construcția este scoasă din clemele din scurgere, scoateți cu atenție „prinderea” și reveniți la loc.

Răsucirea sârmei

Metoda este vizibilă la plombierii care vin să curețe canalizarea cu un cablu special puternic și flexibil.

Cablul este confecționat din oțel rezistent, o spirală este tăiată în el, iar la unele specii există o perie la capăt. Pătrunde cu ușurință în cele mai inaccesibile locuri, îndepărtând murdăria acumulată de pe pereți.

Ca analog, puteți utiliza sârmă.

 1. Răsuciți firul și faceți-l un cârlig mic. De exemplu, o grosime adecvată a sârmei de cupru de 1,5 mm.
 2. Împingeți ușor prin scurgere.
 3. Întoarceți axa de 2-3 ori și trageți tot ce cârlige. Unii experți recomandă combinarea mișcărilor de translație și de rotație pentru a obține cel mai bun rezultat.
 4. Repetați dacă este necesar.
 5. Clătiți scurgerea cu apă curată.

Procedura trebuie efectuată în mod regulat, pentru a nu salva un blocaj. Trebuie avut grijă, altfel există riscul de a deteriora structurile de plastic fragile cu piese metalice.

Interesant, dar într-o scurgere bună este foarte important să instalați corect baia. Dacă stă pe podium, atunci unghiul crește, iar apa merge mai repede, fără a da gunoiului o șansă să se prindă și să rămână.

Sfaturi de prevenire

Nu este nimic mai ușor decât un set de măsuri elementare pentru prevenirea blocajelor.

 • Puneți o grătară sau ochiuri în gaura de scurgere. Acestea împiedică sifonul să intre în resturi mici și păr. Acum magazinele se oferă să cumpere opțiuni decorative interesante de diferite culori.
 • Cel puțin de 1 sau 2 ori pe lună pentru a realiza prevenirea scurgerii cu plonj și apă caldă, Acest lucru ajută la eliminarea murdăriei aderente.
 • O dată pe trimestru pentru a turna unelte speciale de exemplu, "Mole" sau utilizați metode populare de curățare.
 • Instalați prinderele de păr sub formă de agrafe, fire sau lanțuri. Alternativ, faceți o „capcană” în exemplul de mai sus.

Folosind elementele „reguli de siguranță”, nu vom mai întâmpina o situație de urgență, nu vom apela instalatorul, întârzierii la muncă și nu ne vom îngrijora de blocaje.Metoda „capcană” propusă pentru șapă este destul de eficientă, iar pentru fiabilitate este combinată cu alte modalități de a menține ordinea și curățarea canalizării.

Urmărește videoclipul: Magiunul de Topoloveni - Sunt român şi-mi place pruna. . (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu