De ce o fereastră la mansardă

Fereastra, care se află în mansardă, se numește "auditiv". Se crede că aceste deschideri au început să apară atunci când proprietarii clădirilor și-au dat seama că mansardele pot fi dotate și pentru locuit sau închiriate altor persoane. A fost o nevoie rezonabilă de a organiza iluminatul în pod.

Pe măsură ce fereastra apărea în pod

Există o legendă care este asociată cu Manege de la Moscova, construită în 1817 în onoarea înfrângerii lui Napoleon. Pentru construcția Manege-ului i-au atras iobagi, unde stăpânul era stăpânul cu numele de Zvonuri. A fost celebru pentru fabricarea acoperișurilor, iar în timpul construcției a fost responsabil pentru executarea lucrărilor de acoperișuri.

La început, acoperișul Manezh nu era dotat cu deschideri de ferestre, iar mansarda nu era aerisită. În căldură puternică, mansarda a devenit foarte caldă, iar aerul, care s-a extins în volum, a deteriorat tavanul. Acest lucru a fost raportat la Alexandru I, iar acoperișul a fost schimbat de urgență. Zvonurile au rezolvat această problemă și au instalat multe ferestre pentru ventilație pe pârtii, apoi au început să fie numite de numele maestrului „auditiv”.

Ce funcție are fereastra din mansardă

Sarcina principală a deschiderii ferestrei în mansardă este de a asigura ventilația normală a camerei mansardei. Dar ce se întâmplă dacă ignorați această cerință:

  1. Chiar și în condițiile unei izolații interioare de înaltă calitate, pierderea de căldură prin mansardă este inevitabilă. Căldura se va răci rapid în pod și va fi transformată în condensat, ceea ce, dacă nu există o ventilație insuficientă, va cauza concentrația sa considerabilă.
  2. Lipsa luminii naturale provoacă apariția rapidă a ciupercii mucegaiului, ca să nu mai vorbim de păianjeni. Prin urmare, orice proprietar al locuinței în absența unei ferestre de mansardă va avea întotdeauna aceste probleme.
  3. Justificarea prezenței unei ferestre în ceea ce privește proprietățile fizice și normele de construcție a clădirilor. Acoperișul este partea cea mai slabă a oricărei case, tot timpul încearcă să spargă rafalele de vânt, iar dacă structura acoperișului este foarte rigidă, atunci vântul încearcă să ridice materialul pentru acoperișuri.

Atenție! De asemenea, instalarea corectă a ferestrei permite facilitarea curățării acoperișului de zăpada acumulată, ramuri, frunziș și diverse resturi. Dacă proiectul permite, atunci prin deschiderea ferestrei puteți ajunge pe acoperiș pentru a efectua reparații.

Ce semnificații magice sunt atribuite unei ferestre din mansardă

Unul dintre cele mai unice elemente ale oricărei case din punct de vedere al proprietăților magice este considerat o deschidere a ferestrei.

Fereastra este o barieră fizică vizibilă care protejează locuința de vreme rea, intruși, diverse animale și păsări. Dar, în același timp, datorită transparenței geamului din fereastră, lumile de pe ambele părți ale deschiderii ferestrei sunt la fel de accesibile unul pentru celălalt, în timp ce informațiile sunt schimbate atât între trecătorii de pe stradă, cât și microworld-ul intern acasă cu locuitorii săi, precum și la nivelul energiei.

În plus, fereastra are capacitatea de a reflecta obiecte animate și neînsuflețite precum o oglindă și, deși această reflectare are un caracter ușor diferit, ferestrele au aceleași proprietăți magice ca oglinzile.

Atenție! Întrucât deschiderea ferestrei este un portal, datorită căruia diverse creaturi și energii pot intra în locuință sau părăsesc casa, cel mai important este că nimic nu poate perturba proprietățile conductorului geamului ferestrei. Chiar și defecte minore de sticlă pot schimba proprietățile unei deschideri a ferestrei, astfel încât aceasta va fi incontrolabilă în raport cu lumile paralele și materia energetică.

Bulele și incluziunile terților, neregulile din sticlă, zgârieturile vor duce la ineficiența măsurilor de protecție luate de proprietarul casei pentru siguranța locuințelor lor de efectele forțelor întunecate și chiar vor schimba natura acțiunii diverselor amulete de la pozitiv la negativ. Din acest motiv este necesar să înlocuiți imediat sticla deformată cu altele noi.

Urmărește videoclipul: Montarea ferestrei de mansardă cu schimbare de căpriori (Ianuarie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu