Modernizarea vechiului centru de muzică

Odată cu apariția echipamentelor noi, dispozitivele vechi nu mai sunt necesare și, treptat, oamenii acumulează o mulțime de echipamente neutilizate. Dar nu o aruncați, printre lucrurile uitate de multă vreme puteți găsi cele care mai pot fi restaurate și le puteți da o a doua viață schimbând corpul și principiul funcționării. Astăzi subiectul pentru discuții va fi centrul muzical.

Când modernizați modele vechi, puteți obține echipamente de înaltă calitate, cu un sunet luminos și bogat. Este necesar să folosiți echipament fără a daune externe și interne puternice ale carcasei. În cazul impactului mecanic și ruperii microcircuitelor, difuzoarele nu vor putea asigura extragerea sunetului de înaltă calitate.

Dacă aveți ceva timp liber și doriți să restabiliți activitatea sistemului difuzor, puteți să faceți lucrul singuri acasă. Întrucât versiunile moderne utilizează o conexiune la computer și o sincronizare cu aceasta, pot fi utilizate adaptoare speciale pentru a asigura această interacțiune. Pentru a face treaba, va trebui să achiziționați următorul set de instrumente și piese:

 • modul special pentru playerul MP-3, cu posibilitatea de încorporare în carcasa echipamentului;
 • fier de lipit, flux cu lipit pentru efectuarea unui circuit electric și instalarea modulului;
 • fire suplimentare pentru conectarea la circuitul principal;
 • un set de șuruburi, șurubelniță și șurubelniță;
 • un tăietor ascuțit pentru a face o gaură în carcasă - un adaptor va fi instalat în el.

Puteți face fără a încorpora jucătorul în interiorul echipamentului, dar în acest caz, toate firele vor rămâne afară și vor arăta urât. Se recomandă introducerea echipamentului în interior și apoi închiderea cu atenție a sloturilor din produs.

IMPORTANT! Respectați măsurile de siguranță, pregătiți locul de muncă și folosiți echipamente de protecție personală.

În articolul nostru vom lua în considerare cel mai popular și accesibil mod de a adapta centrul muzical la cerințele moderne. Esența sa constă în utilizarea unei unități amovibile speciale care asigură comunicarea între vorbitor și jucător. Printr-un modul special încorporat, puteți regla funcționarea sistemului, să emiteți sunetul, să reglați parametrii necesari.

Modulul în sine este ieftin, poate fi achiziționat în magazine specializate sau pe site-ul web al producătorului. După achiziționarea tuturor pieselor și instrumentelor necesare, este necesar să se combine echipamentul și să se asigure munca coordonată a acestora. Astfel, puteți inspira o a doua viață în vechiul centru de muzică, iar stilul său clasic va completa cu succes interiorul camerei.

Caracteristicile modulului

Înainte de a începe instalarea modulului ar trebui să fie familiarizat cu principiul muncii și caracteristicilor sale. Acest lucru este necesar pentru a selecta cel mai bun model și pentru a selecta cea mai potrivită opțiune pentru versiunea dvs. de sistem difuzor. Există pluginuri simple și cu funcții și moduri de operare suplimentare. Principalele avantaje ale unor astfel de dispozitive:

 • posibilitatea utilizării unui sistem special de telecomandă la distanță;
 • universalitate - potrivit pentru orice model;
 • contribuie la îmbunătățirea și îmbunătățirea calității sunetului prin difuzoarele din vechea tehnologie.

IMPORTANT! Pentru a restabili funcționarea vechiului centru de muzică, este suficient să mențineți alimentarea, difuzoarele și amplificatorul de sunet în bune condiții. Fără aceste detalii, dispozitivul nu va emite sunet.

Montarea modulului

După ce ați pregătit toate materialele și instrumentele necesare lucrării, puteți trece la etapa principală. Înainte de a efectua toate manipulările, eliberați locul de muncă, îndepărtați articole și piese inutile pentru a asigura libertatea de mișcare și siguranță. Pentru comoditate și înțelegere a procesului de fabricație, vă sugerăm să folosiți instrucțiuni pas cu pas pentru asamblarea și modernizarea sistemului de boxe:

 1. Selectați locația în care va fi inserat modulul. Vă puteți conecta direct la fire, dar nu va arăta foarte frumos.
 2. Conectați cablurile de alimentare și audio la circuitul unității principale. Este necesar să cunoaștem circuitul circuitului.
 3. Faceți o gaură specială pentru portul USB. Dacă există un conector casetă în centrul de muzică, îl puteți utiliza ca compartiment pentru instalare.
 4. Conectați ieșirea modulului la placa din centru. Pentru a face acest lucru, trebuie să lipiți firele împreună.
 5. Conectați sursa de alimentare. Porniți muzica și testați dispozitivul.

Acum, dispozitivul dvs. va putea să mulțumească pe alții cu sunet frumos. Pentru a da un aspect atractiv, puteți închide tăieturile cu elemente decorative.

Pentru a implementa lucrul este suficient un echipament de bază. Cele mai multe caracteristici suplimentare nu vor fi necesare.

Urmărește videoclipul: Fântâni artizanale de peste 10 milioane de lei (Ianuarie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu