Cum să găsești joystick-ul de la ps4 acasă

Consola PlayStation 4 este o modalitate excelentă de a petrece timp după o zi grea. Dar dacă joystick-ul se pierde, atunci consola nu va putea aduce distracție.

Pot găsi joystick-ul de pe PS4 acasă dacă a dispărut?

Conform uneia dintre cele mai importante legi chimice, nimic nu se ia de nicăieri și nu se pierde nimic. Adică, joystick-ul pierdut nu poate pur și simplu să dispară, este în orice caz undeva. Dacă nu ați scos panoul de control din casă și sunteți sigur că niciuna dintre gospodării nu ar putea face acest lucru, căutarea ar trebui să fie limitată la spațiul de locuit.

E interesant. Mitul potrivit căruia utilizatorul PS4 are oportunitatea de a apela numărul de înregistrare al gamepad-ului pentru a afla unde se află pe jos se plimbă pe Internet. În practică, acest lucru nu poate fi realizat - în primul rând, numărul unic de dispozitive nu corespunde formatului numărului de telefon; în al doilea rând, un dispozitiv oprit nu va putea emite un semnal.

Cum să găsești un joystick de la PS4 în casă

Există mai multe modalități de a găsi pierderea:

  • Încercați să vă amintiți momentul în care joystick-ul era încă pe loc și reproduceți acțiunile efectuate imediat înainte de dispariția sa. Este posibil să vă dați seama unde ați pus dispozitivul în acest fel.
  • Curățare neprogramată. Acest eveniment nu numai că va ajuta la găsirea multor obiecte care lipsesc, dar va avea și un efect pozitiv asupra situației generale a casei. Desigur, această etapă va necesita o anumită perioadă de timp, dar, pe de altă parte, va rezolva multe probleme minore ale vieții de acasă.
  • Mutați fiecare mobilier din casă, uitați-vă la mansardă sau subsol. Dacă aveți un animal de companie, există o șansă ca această creatură să fi mutat joystick-ul undeva într-un colț îndepărtat pentru a amâna un obiect interesant în rezervă. Nu este necesar să aranjați o verificare completă a fiecărui centimetru pătrat din casă, este suficient să observați animalul și să calculați locul secret.
  • Obțineți un nou gamepad. Dacă metodele anterioare nu au ajutat, atunci este mai bine să cumpărați un joystick nou. Acest lucru vă va permite să alegeți un model unic, cu un set îmbunătățit de funcții. După ce este găsit controlerul vechi, acesta poate fi vândut sau poate folosi două pentru un joc comun.

Urmărește videoclipul: Logitech G920 Review. UNBOXING RO (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu