20 de moduri neașteptate de a folosi pasta de dinți

Multe persoane le place să utilizeze dispozitive și instrumente în alte scopuri. Vasele de spălat cu sodă, sunt tratate cu abur din cartofi și îndepărtează mirosul neplăcut al oțetului. Aici și pasta de dinți, prin încercare și eroare, au existat 20 de aplicații neobișnuite în viața de zi cu zi, cu excepția spălării dinților, desigur.

 1. Fă-ți unghiile să strălucească și să le înalțe. Fetele sunt familiare cu situația în care unghiile lor se îngălbenesc după un lac roșu sau visiniu. Motivul este pigmentul persistent și este dificil să-l speli. Aplică niște pastă de dinți pe o perie cufundată în apă și unge-ți unghiile. În acest fel, nu puteți doar să vă albiți unghiile, ci și să le curățați după ce ați lucrat în grădină și a săpat în mașină.
 2. Întoarceți noutatea în argint. Acesta este unul dintre modurile de curățare a argintului, este sigur pentru metal, dacă luați scula fără particule abrazive. Pur și simplu aplicați-l pe o cârpă umedă și ștergeți produsul cu o presiune minimă. Puteți folosi pulbere de dinți, diluată în apă.

IMPORTANT! Nu curățați obiectele atât de prețioase acoperite cu rodiu, ci le vor strica.

 1. Pentru a curăța farurile mașinii - aplicați 2-3 benzi de-a lungul farurilor și curățați-le cu o cârpă uscată. Apoi spală-l. Astfel puteți curăța ochelari de soare sau ochelari obișnuiți.
 2. Tastele pian ternite sunt izbitoare și necesită curățare. Pentru a le da o a doua șansă, aplicați pasta pe o cârpă și ștergeți tastele cu ea.
 3. Moda pentru adidași albi și alte încălțăminte de culoare deschisă a făcut urgentă problema tălpilor murdare. Mai ales după ploaie, adidașii albi de zăpadă cu talpa de relief îi dezamăgesc pe stăpânii lor - murdăria mâncată nu este curățată cu apă sau săpun. Încercați să le periați cu pasta de dinți. Da, este ea, faceți procedura cu talpa, pe care o petreceți cu dinții în fiecare dimineață. Perii de vilozitate dură se vor îndrepta în cele mai subțiri fante, iar particulele abrazive din instrument vor curăța murdăria încăpățânată.
 4. Ochelarii de înot sunt acoperiți rapid cu o notă și, dacă uitați de ele din ultima vacanță, nu va fi ușor să o curățați. Dar nu pentru pastele de dinți. Principiul curățării este același ca în cazul ochelarilor obișnuiți sau a farurilor.
 5. Adăugați prospețime în baie sau toaletă, ajutați odorizantul pentru rezervor. Perforează tubul cu un cuțit sau foarfece în mai multe locuri și pune-l în rezervor. Miros proaspăt și toaletă curată - furnizate.
 6. Petele de pe cerneală de pe haine vor fi îndepărtate cu ușurință dacă sunt frământate cu pastă de dinți și lăsate peste noapte. Apoi spălați în mod obișnuit.
 7. O pată de pe haine din vopseaua de păr va elimina aceeași metodă ca și cu cerneala.
 8. Inflamările de la mușcăturile de țânțari vor trece, dacă le ungi cu pastă de dinți. Dar nu țineți prea mult timp, altfel poate apărea o arsură.
 9. Puteți ascunde acneea inflamată astfel: Aplicați un produs pe un cos și lăsați-l peste noapte. Desigur, cosul nu se va rezolva peste noapte, ci va deveni mai puțin vizibil, deoarece metoda ameliorează inflamația.

IMPORTANT! Persoanelor cu pielea sensibilă, această metodă de tratare a acneei nu este recomandată - cu contact prelungit cu pielea, pasta poate arde.

 1. Prosop de hârtie curată și pastă de dinți de fier. Va fi nevoie de mult timp și efort, în funcție de poluare, dar rezultatul merită.
 2. Vă va ajuta să deghizeze zgârieturi minore și va da strălucire ecranului unui smartphone, tabletă sau computer. Doar puneți-l pe o cârpă moale și frecați ecranul. Dar pentru această sarcină, albirea cu pastele abrazive mari nu va funcționa - riscați să zgâriați și mai mult ecranul.
 3. Mirosul neplăcut de la pantofi, pește sau ceapă cu usturoi va trece dacă vă curățați pantofii sau tabla de tocat cu pasta de dinți și o perie.
 4. Petă proaspătă de cafea sau vin pe covor - aplicați pasta pe ea și ștergeți cu un șervețel.
 5. Pentru a curăța mâinile de pastă de murdărie se poate, precum și cuie. Și dacă aveți un miros neplăcut de pește sau ceapă în mâini, înlocuiți săpunul cu acesta în timp ce vă spălați pe mâini.
 6. Mirosul neplăcut dintr-un termos va lăsa, dacă turnați apă acolo, adăugați pasta de dinți, închideți și bateți.
 7. Puțini oameni folosesc DVD-uri sau CD-uri. Dar nu știi niciodată - discurile zgâriate sunt curățate, precum și ecranul gadgeturilor.
 8. Zgârieturile și scufundările minore de pe caroseria mașinii curăță pe măsură ce curăță ecranul smartphone-ului. Din nou, luați o pastă moale, fără abrazivi mari.
 9. A lipici posterul sau desenul copiilor pe perete și a nu face găuri în el va ajuta pasta de dinți. Aplicați patru puncte pe perete și lipiți modelul pe ele.

Urmărește videoclipul: 10 utilizări neașteptate ale Bicarbonatului de Sodiu. Reteta bicarbonat de sodiu pentru slabit (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu