Carcasa pentru vorbitori faceți-vă singuri

Piața modernă oferă consumatorilor un număr mare de opțiuni pentru boxe și boxe. Dar nu întotdeauna cea mai convenabilă opțiune pentru a obține un dispozitiv audio este să îl cumpărați. Există situații când este de preferat să asamblați cazul pentru vorbitorii înșiși, mai ales că nu este dificil.

Ce poți face cu propriile mâini pentru difuzoare?

O gamă destul de largă de materiale poate fi potrivită ca material pentru crearea unui dulap de difuzoare. Cel mai popular dintre acestea este placa din fibră. Lemn obișnuit mai puțin obișnuit, PAL, placaj, MDF, carton gros. Plasticul și metalul sunt, de asemenea, potrivite pentru acest lucru, dacă aveți ocazia să le prelucrați. Descrierea fiecărui material:

  • MDF este un material din lemn care este cel mai adesea utilizat în rândul coloanelor din fabrică. Se remarcă prin faptul că rezonează cel mai puțin, este durabil și ușor de manevrat. Este adevărat, calitatea MDF este diferită.
  • Plastic - dacă eliminăm problema procesării și topirii, atunci acesta este un candidat demn pentru un caz pentru vorbitori. Ușor, moderat flexibil (depinde de calitate) și suficient de durabil pentru a asigura o durată de viață lungă.
  • PAL, în general, nu este un material rău, dacă uităm de unele dintre deficiențe, și anume: fragilitatea și fragilitatea. Ceea ce se înțelege aici nu este slăbiciunea generală a structurii, ci intoleranța la umiditate și anumite tipuri de vopsea. Nu este potrivit pentru toată lumea. Opțiune ușor de manevrat și destul de ieftină. Lacul va ajuta la protejarea împotriva iritanților.
  • LDSP - PAL laminat. Opțiunea îmbunătățită care nu trebuie să fie lăcuită. Acest material nu arată foarte bine în original, dar poate fi vopsit, iar prețul este mult mai mic decât PAL-ul obișnuit.
  • Placaj - este împărțit în mai multe subcategorii în conformitate cu arborele din care a fost realizat. Dacă creatorul carcasei coloanei este gata să facă față complexității procesării și a unui preț considerabil, atunci placajul este perfect pentru el. Cert este că, uscând în timp, orice ediție de lemn este îndoită cu un „șurub”, iar această denaturare se manifestă destul de puternic în placaj. Dacă facem placaj, nu trebuie să acoperim produsul cu ceva: meritele acestuia vor fi anulate.
  • Schițele lemnoase sunt scumpe și, în final, recompensează utilizatorul cu o evacuare minimă la ieșire. Această opțiune este potrivită doar pentru a realiza că se investesc mulți bani în cazul coloanei. Singurul avantaj este aspectul natural.
  • Cartonul gros este o opțiune ieftină și de scurtă durată. Pe de altă parte, chiar și un copil va face față unui astfel de corp.
  • Metalul este o alegere grea și scumpă a materialului. În plus, trebuie să se poată gestiona corect. Dacă faceți acest lucru, atunci utilizatorul va avea o coloană cu o carcasă metalică, ceea ce conferă stil.

Instrucțiuni: cum să faceți un caz?

După ce selectați materialul, trebuie să vă decideți asupra mărimii carcasei. Cu prezența „interioare” pentru difuzor (fire, difuzor etc.), nu este rău să alegi o dimensiune care să se potrivească cu toate, dar nu se potrivește prea ușor. Un spațiu gol excesiv în interiorul dulapului poate provoca pagube.

În mod clasic, electronica coloanelor constă într-un paralelipiped dreptunghiular de dimensiuni optime, dar nu este necesar ca o astfel de formă să fie finală: după eliminarea brută, creatorul va avea ocazia să adauge detalii decorative care vor schimba forma și aspectul coloanei.

După măsurători, urmează tăierea directă a materialului primar pentru a obține detaliile necesare. Aproximativ vorbind, vor fi necesare șase farfurii, trei perechi de dimensiuni diferite sau toate la fel - acest lucru este deja decis de creator. Nu uitați că suprapunerea dintre foile adiacente trebuie să fie egală cu grosimea materialului.

După ce a făcut toate părțile necesare le va conecta doar. Tipul de conexiune depinde în totalitate de preferințele proprietarului - poate fi lipici, cuie, șuruburi, paranteze de construcție și orice altceva. Este necesar să lăsați un singur avion pentru a fi plasat în interiorul electronicelor.

HELP! Pentru a preveni comunicarea între dispozitivul audio în sine și raftul, masa sau podeaua pe care se află, vor fi necesare difuzoare.

Standurile sunt ușor de confecționat din greutăți mici, concepute pentru cantar. Aceste articole mici și, cel mai important, ieftin se potrivesc perfect în interior și fac față sarcinii lor.

Cum să pui conținut în interior?

Mai întâi trebuie să alegeți partea care va fi „față”, iar în ea să forați gaura pentru difuzor, apoi să o introduceți în această gaură și să fixați (lipici, unghie, dacă doriți). Este de dorit să așezați părțile interioare rămase, astfel încât niciunul dintre fire nu este îndoit sau apăsat și, de asemenea, detaliile mici nu emit o reacție. Dacă dimensiunea a fost aleasă corect, atunci totul se va potrivi. Ultimul pas este să atașați ultima placă, care va închide cutia.

Urmărește videoclipul: 30 DE DIY INCREDIBILE PENTRU CASA TA (Ianuarie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu