Am nevoie de aer condiționat în baie

Fanii băilor reale sunt bine conștienți de faptul că regimul de temperatură acolo este destul de dificil pentru respirație. Multă vreme, nu trebuie să vă aflați în camera de aburi. Timp maxim: 15 până la 20 minute. În continuare, aveți nevoie de aer rece, dacă doar pentru a inspira. Pentru aceasta, este nevoie de aer condiționat.

De ce chiar și în vechea baie ai nevoie doar de aer condiționat

În vechile băi, o ventilație specială a fost făcută pentru a lăsa aer curat, dar acest lucru a creat problema unei răceli reale. La urma urmei, într-o formă aburită, a trebuit să deschid geamul și să inspir aerul rece.

SFAT: Prin urmare, dacă aveți băi vechi, vă recomandăm să folosiți aparate de aer condiționat în dressinguri, ceea ce va crea cu adevărat capacitatea de a răci corpul fără a dăuna corpului.

În băile propriu-zise, ​​mai precis, în locurile de plimbare, nu puteți instala aer condiționat. Ele vor eșua repede și, printre altele, vor deveni un pat fierbinte de foc și vor provoca incendii.

Cum să alegeți o opțiune ieftină pentru un balsam de baie

Într-adevăr, sistemul de climatizare ar trebui selectat și instalat corect. Este necesar să se țină cont de temperatura din camera următoare.

ATENȚIE: vara trebuie să folosiți aer condiționat în băi. Căldura excesivă și oboseala pot avea efecte grave asupra sănătății. În vara caldă, și chiar după baia de aburi, cu siguranță ai nevoie de o respirație de aer rece.

Vă sfătuim să achiziționați aparate de aer condiționat cu:

  1. Modul de repaus.
  2. Acces maxim la aer rece.
  3. Curățarea filtrelor duble la trecerea monoxidului de carbon emanat de cuptorul băilor.

Opțiunea ideală este un sistem split. Sunt ușor de utilizat și vă permit să răciți orice cameră. Sarcina lor principală: asigurarea nivelului maxim de odihnă confortabilă pentru oameni.

Vă sfătuim să vă consultați cu specialiști în sisteme de răcire care pot calcula corect cuadratura pentru accesul ideal al fluxurilor de masă de aer rece din aceste sisteme.

Loading...

Lasă Un Comentariu