Cum să analizați coloana jbl

Difuzoarele portabile wireless jbl ale mărcii americane sunt iubite de utilizatori cu posibilitatea compatibilității cu smartphone-urile și tabletele. Difuzoarele convenabile pot fi luate cu tine oriunde ai merge. Prin dimensiunile lor compacte, difuzoarele jbl oferă un sunet puternic și bogat. Sunt bine protejate de praf, datorită formei și carcasei din plastic aproape monolitice, acoperite cu o țesătură rezistentă la umiditate.

Este posibil să analizați singur coloana jbl

Este posibil, dar în principal este necesar să le demontați pentru curățare, la fel ca și alte tipuri de coloane, nu este nevoie.


Dacă este necesară o reparație simplă, de exemplu, bateria a eșuat în coloană, o puteți demonta singur. Cu o baterie de rezervă, este posibilă înlocuirea. Acest lucru este valabil mai ales în vacanță, departe de atelierele de civilizație și servicii. Dacă este necesar, puteți dezasambla coloana folosind instrumente simple pe care le are fiecare automobilist din mașină.

Ajutor! Demontarea coloanei nu durează mai mult de 10-20 de minute, în funcție de model.

Puncte importante înainte de demontare

Înainte de a demonta, asigurați-vă că este necesar. În natură, poate părea că sunetul a devenit mai liniștit și unul dintre boxele s-a spart. Puteți crește sunetul din fabrică trecând de la frecvențe joase la cele înalte. Acest lucru se realizează prin apăsarea simultană a butoanelor „-” și „Bluetooth” cu menținerea lor timp de 10 secunde. După acest timp, sunetul va deveni mai puternic, butoanele pot fi lansate. Revenind la sunetul anterior se face în același mod.

Este important! Experimentele cu profiluri de sunet pot deteriora difuzorul. Pentru muncă, este mai bine să utilizați setările din fabrică.

Nu sunt necesare operații pregătitoare deosebit de importante înainte de demontarea coloanelor. Este suficient să îl curățați de praf sau umiditate, dacă există. Este recomandat să-l demontați pe o masă sau pe podea cu o pată, astfel încât elementele de fixare mici să nu se piardă.

Înainte de a începe munca, ar trebui să studiați instrucțiunile, care trebuie să fie atașate la fiecare coloană sau literatură specială. Puteți urmări tutoriale video detaliate despre dezasamblarea diferitelor modele de boxe jbl pe Internet. Există varietăți de dispozitive, de exemplu, încărcare djibiel, flip. Există, de asemenea, versiuni chinezești de astfel de boxe.

Ceea ce este necesar

Pentru a dezasambla va trebui:

 • o spatulă medicală sau o șurubelniță plată largă;
 • o șurubelniță cu un set de duze pentru lucrări de precizie cu o formă diferită a vârfului;
 • pensete.

Atenție! O spatulă medicală este necesară pentru a evita deteriorarea capacului de protecție în timpul separării sale de carcasă.

Procesul necesită o manipulare atentă și precisă a componentelor sistemului. Unele modele folosesc lipirea boxelor laterale. În acest caz, veți avea nevoie de un adeziv de genul „Moment” pentru lipirea pieselor din plastic.

Demontarea unei coloane jbl: instrucțiuni pas cu pas

O instrucțiune pas cu pas pentru dezasamblarea unui jbl cilindric Difuzor wireless extrem vă permite să-l utilizați în raport cu orice model de boxe ale acestei mărci. jbl Extreme au o carcasă rezistentă la umiditate, posibilitatea de a vă conecta la gadgeturile Apple sau Android. Demontarea se efectuează în mai multe etape:

 1. Scoateți zăvorul cu o spatulă și separați protecția decorativă de bază;
 2. Deșurubați 2 șuruburi din carcasă cu o șurubelniță în formă de cruce;
 3. Scoateți protecția din carcasă;
 4. Deșurubați 3 șuruburi sub fermoar în partea inferioară;
 5. Scoateți cu o spatulă și smulgeți capacul de jos de la bază;
 6. Deșurubați cele 8 șuruburi care țin suportul;
 7. Scoateți cu atenție suportul fără a atinge sistemul de indicare a încărcării, care este conectat la acesta printr-o buclă;
 8. Deșurubați cele 2 șuruburi și scoateți sistemul de afișare;
 9. Deșurubați 4 șuruburi în partea dreaptă, scoateți difuzorul drept;
 10. Deșurubați 4 șuruburi în partea stângă, scoateți difuzorul din stânga;
 11. Deconectați terminalele de la difuzoare;
 12. Îndepărtați difuzoarele pasive laterale cu o spatulă;
 13. Deconectați borna bateriei, realizată sub formă de pâlnii de haine;
 14. Scoateți bateria;
 15. Deconectați placa amplificatorului de sub aceasta de la baterie.

Coloana populară Charge jbl, care are un design mai simplu, este analizată diferit:

 1. Scoateți cu atenție ambele plăcuțe de cauciuc pe partea superioară și inferioară;
 2. Scoateți o grilă decorativă în jurul întregului perimetru cu o spatulă și îndepărtați-o;
 3. Deșurubați 6 șuruburi;
 4. Încercați cu o spatulă pentru a deschide carcasa din plastic;
 5. Deconectați terminalele și scoateți ambele difuzoare;
 6. Deconectați placa de la baterie;
 7. Scoateți 3 șuruburi, scoateți bateria.

Atenție! Pentru a face mai ușor de îndepărtat tampoanele de cauciuc, acestea pot fi preîncălzite cu aer cald folosind un uscător de păr electric.

Coloanele sunt asamblate în ordine inversă. Demontarea jbl-ului cu bluetooth ajută la determinarea versiunii originale dintr-un fals. Acestea se disting prin calitatea părților componente ale coloanei, pornind de la materialul capacului exterior și sigla, terminând cu puterea declarată și reală a boxelor și calitatea construirii.

Urmărește videoclipul: Observation and Posture Analysis (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu