De ce nu poți spăla și răzbuna podeaua seara

Strămoșii noștri au înzestrat de fiecare dată a zilei o anumită energie. Prin urmare, au încercat să facă sau să nu facă anumite lucruri la un anumit moment. În special, există semne asociate cu prăjirea și măturarea seara.

În lumea modernă, mulți nu mai acordă atenție superstiției și fac așa cum își doresc. Dar poate că în aceste superstiții există un sâmbure rațional. Ne propunem să analizăm acțiunile din punct de vedere și semne și logică.

Pot spăla podelele noaptea (înainte de culcare)

Din generație în generație, strămoșii noștri au transmis semne despre motivul pentru care podelele umede trebuie curățate înainte de culcare. Se credea că seara și noaptea - o perioadă a spiritelor malefice rampante. În acest moment, vrăjitoarele și vrăjitorii și-au creat vrăjitoria (răsfăț, ochi răi etc.). Și dacă spălați podeaua noaptea, atunci puteți elimina protecția energetică din casa dvs. După aceea, tot răul cu energia sa negativă ar putea pătrunde în el. Iar asta a provocat sărăcia, boala și omiterea.

Semne

 • Dacă spălați podeaua noaptea, atunci toată buna dispoziție va fi spălată;
 • Nu poți curăța casa dacă cineva din familie pleca în excursie. Semnul este valabil până când plecarea ajunge la destinație. Dacă în acest moment începi să faci curățenie, atunci poate apărea nenorocire pe parcurs;
 • Dacă ați avut o vacanță acasă, nu trebuie să începeți imediat curățarea podelelor după plecarea oaspeților. Se crede că în acest fel vei lăsa o impresie proastă vizitatorilor despre tine și casa ta;
 • Spălați podeaua cu același mop pentru a menține prosperitatea și prosperitatea în casă;
 • După moartea celui care a locuit în casă, nu curățați timp de 9 zile. Se crede că o persoană a plecat într-o „călătorie lungă”;
 • Nu puteți face curățarea umedă a podelei luni, vineri și duminică, altfel familia ar putea sărăcească.

Ce spune practica?

Dacă superstiția este aruncată și raționată logic, nu se recomandă călătoria noaptea din motive pur medicale. În ciuda faptului că toate produsele de curățare moderne sunt sigure pentru oameni, nu le puteți considera utile.

Dacă spălați podeaua noaptea, nu va avea timp să se usuce, iar mirosul produsului nu va avea timp să dispară. În dimineața următoare, camera poate fi umedă și rece, mai ales dacă casa ta este umedă. Iar umezeala, după cum știți, este un mediu favorabil pentru dezvoltarea ciupercii mucegaiului.

Prin urmare, pentru a nu respira substanțe chimice și pentru a nu provoca mucegai, este mai bine să refuzați curățarea seara.

Zăpadă seara: posibil sau nu

O mătură este un atribut atribuit spiritelor rele. După cum știți, a fost pe o mătură care zburau vrăjitoarele. Prin urmare, este în general acceptat faptul că luând-o seara poate provoca un ritual pentru a numi spiritele rele.

Conform credințelor strămoșilor noștri, măturatul noaptea provoacă sărăcia. Un alt semn spune că în acest fel „eliminați” toată energia pozitivă din casa dvs.

Semne

 • Nu marcați peste prag, pentru a nu vă spori averea și fericirea;
 • Este imposibil să se răzbune când cineva era pe punctul de a pleca, astfel încât drumul său să fie în siguranță;
 • Nu măturați imediat după plecarea oaspeților, astfel încât să aibă o impresie pozitivă despre dvs.;
 • Dacă casa ta a fost vizitată de cineva nedorit, atunci observă imediat după plecarea lui. Așa că „îi măturați” energia negativă;
 • Nu schimbați mături în timpul curățării;
 • Nu măturați podelele timp de 9 zile dacă unul dintre rezidenți a murit;
 • Nu mătura în sărbătorile bisericii: activitățile lumești în aceste zile pot aștepta. Mai bine ai grijă de spirit și roagă-te;
 • Dacă mai iei o mătură seara, trebuie să faci asta înainte de apusul soarelui. În caz contrar, fiți nefericirea;
 • Nu măturați împreună, ciucați-vă altfel;
 • Începeți să măturați din cea mai îndepărtată cameră pentru a elimina cu exactitate toată negativitatea;
 • Nu lăsați oaspeții să vă ajute cu curățarea - ei vă vor lua fericirea și norocul.

Ce spune practica?

Ca și în cazul curățării podelelor și măturatului - medicii și psihologii nu recomandă curățarea seara. Mai ales femeile muncitoare.

În ortodoxie, nu se pot urmări semne și superstiții, dar este interzisă și curățarea casei seara. Se recomandă să dedici seri comunicării cu cei dragi și să te odihnești de treburile zilnice.

Este mai bine să puneți timp deoparte în ziua liberă și să curățați rapid întreaga familie din casă. Dar, bineînțeles, nu vă „aruncați” casa dacă trebuie să o curățați de urgență.

Concluzie

Dacă ați curățat sistematic case doar seara, fără să îi acordați importanță și nu s-a întâmplat nimic rău, atunci nu ar trebui să urmați superstiții. Nu uitați că semnele funcționează numai atunci când credeți în ele.

Din punct de vedere psihologic, curățarea casei seara (adică după muncă) poate duce la apariție de stricăciuni și crize nervoase. Datele obținute în timpul studiului cauzelor plângerilor clienților psihoterapeuți.

Prin urmare, dă-ți corpului o pauză după o zi grea de muncă! Este mai bine să te ridici cu câteva minute mai devreme pentru a elimina și scoate gunoiul decât să creezi o sursă suplimentară de nervi seara. Asa ca te salvezi pe tine si pe cei dragi de toate bolile si certurile cauzate de stres.

Urmărește videoclipul: S-au îmbătat şi insistau să dea mîna cu Brega - (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu