Cum să conectați căștile wireless la telefon

În condițiile moderne de viață, odată cu dezvoltarea procesului tehnologic, pe rafturi apar noi dispozitive de diferite dispozitive, care vă atrag capacitățile. În plus față de echipamentul de bază destinat lucrului, multe accesorii suplimentare sunt create în diverse scopuri. Una dintre aceste completări sunt căștile.

Este dificil să vă imaginați o persoană care cel puțin o dată nu a purtat acest accesoriu și nu l-a folosit atunci când ascultați melodiile sale preferate.

Din momentul în care prima versiune a echipamentului a apărut la modele moderne, au apărut multe schimbări. Designul, calitatea materialelor utilizate s-au schimbat, software-ul dispozitivelor și circuitelor electrice s-a îmbunătățit. Dar, în ciuda acestui fapt, Proprietatea și scopul principal al căștilor au rămas neschimbate. Și totuși este folosit pentru a asculta muzică.

poate, principala problemă cu care s-a confruntat fiecare persoană erau firele de căști încurcate. A fost nevoie de mult timp pentru a le separa. Acest lucru a făcut foarte dificil pentru utilizatori să se conecteze rapid la telefon pentru a asculta înregistrări audio.

Producătorii au rezolvat această problemă prin crearea unui sistem wireless. Această proprietate a jucat un rol important în produsele noi.

Utilizatorilor le-a plăcut invenția și setul cu cască wireless a preluat conducerea vânzărilor. Companiile avansate au reușit să scape de dezavantajul principal, menținând în același timp o performanță excelentă a sunetului.

În ciuda lipsei de cablu și fire pentru conectare, sistemul este capabil să se conecteze la o gamă largă de dispozitive. Vă vom spune cum să faceți acest lucru în articolul nostru.

SFAT! Uneori, algoritmul de conexiune poate fi dificil. Pentru a le evita, citiți mai întâi instrucțiunile pentru modelul dispozitivului dvs.

Conectarea căștilor wireless la Android

După cum știți, software-ul tuturor dispozitivelor se află în sfera de influență a două opțiuni principale: Android și IPhone. Să începem cu modelul mediu din punct de vedere al prețului și calității. În primul rând, să vorbim despre sistemul Android și cum să conectați căștile la acesta.

În general, procesul de conectare este destul de simplu, nu trebuie să apară dificultăți. Dar pentru comoditatea conectării și înțelegerii mecanismului de interacțiune a tehnologiei, Vă recomandăm să utilizați următoarea metodă de sincronizare.

 • Porniți telefonul și căștile apăsând butonul de pornire al fiecărui dispozitiv. În același timp Echipamentul trebuie să aibă un nivel suficient de baterie.
 • Pe un smartphone (laptop, tabletă ...) accesați meniul Bluetooth și începeți să căutați dispozitive.
  Dacă totul este pornit corect și sistemul nu este deteriorat, atunci După câteva minute, pe ecran va apărea o listă de dispozitive posibile pentru sincronizare.
 • Dintre opțiunile propuse selectați linia cu căștile și faceți clic pe ea.
 • După câteva secunde, echipamentul este sincronizat, iar sunetul va fi transmis căștilor.
 • Dacă este necesar Puteți ajusta setările sunetului în meniul de setări corespunzător din bara de activități.

Conexiunea nu durează mult timp și poate fi realizată de oricine fără abilități speciale. Cu toate acestea, uneori există situații neobișnuite care provoacă dificultăți. Vom vorbi despre ele mai jos.

IMPORTANT! Astfel încât atunci când vă reconectați telefonul va recunoaște automat căștile, amintiți-le în setările Bluetooth.

Conectați căștile wireless la iPhone

Acum să vorbim despre Apple care a plăcut tuturor. Produsele lor rămân mereu în centrul atenției, iar produsele noi care apar în fiecare an uimesc imaginația.

Producătorii încearcă să-și facă invențiile unice și unice, oferind software original. Acest lucru este pentru a preveni utilizarea produselor acestei companii cu alte dispozitive.

Căștile au fost, de asemenea, dezvoltate special pentru proiectarea și sistemul liniei de produse a companiei. AirPod-urile wireless au surprins cu capacitățile, aspectul și au câștigat admirația universală a clienților din întreaga lume.

Conectarea unei astfel de căști va fi puțin mai dificilă datorită utilizării diverselor programe. Dar dacă te obișnuiești cu el, procesul nu va dura mult timp și nu va fi dificil pentru utilizatori.

Pentru conectare Următoarele componente sunt obligatorii.

 • Airpoduri originale originale.
 • Orice gadget Apple cu versiunea iOS nu mai devreme de 10.
 • Apple Watch se va potrivi cu cel puțin 3 versiuni.

Dacă aveți o sursă de redare și căști speciale, puteți începe să vă conectați.

Algoritmul de conectare

 • Accesați ecranul principal apăsând butonul „acasă”.
 • Deschide carcasa cu căști. În același timp ambele dispozitive trebuie încărcate.
 • Ecranul trebuie să afișeze un sistem cu un indicator al nivelului de încărcare rămas.
 • Faceți clic pe butonul de conectare, apoi confirmați acțiunea apăsând linia „gata”.

Procesul de conectare este destul de simplu, dar trebuie făcut mai mult pentru a utiliza și asculta audio.

În primul rând, citiți instrucțiunile de operare și faceți cunoștință cu capacitățile tehnologiei. Pentru comoditate, puteți utiliza asistentul vocal Siri. În plus, există modalități speciale de a controla gesturile și atingerile, puteți afla despre acest lucru în manualul cu cască sau pe un site special.

Posibile dificultăți de conectare

Dacă nu aveți probleme la conectarea căștilor, puteți porni muzica preferată și bucurați-vă să ascultați capodoperele artiștilor celebri, pentru aceasta puteți instala aplicații și programe speciale.
Dar în absența unei conexiuni normale, aceasta nu va funcționa. Vom înțelege de ce apar posibilele și cele mai frecvente defecțiuni.

 • Deteriorarea mecanică a carcasei sau electronicii. Îl puteți remedia înlocuirea și repararea elementelor sau achiziționarea de echipamente noi. Acestea pot fi placi, plăci de sunet, un sistem Bluetooth sau o versiune de driver.
 • Unele modele au Selectivitatea telefoanelor. trebuie să fie înainte de cumpărare, consultați vânzătorul pentru informații despre compatibilitate tehnica ta cu căști.
 • În cazul Apple poate apărea complexitate datorată software-ului învechit. Actualizați-l la cea mai recentă versiune..
 • Cerere de cod de confirmare a conexiunii. De obicei, implicit este 0000. Dacă nu funcționează, verificați informațiile din magazinul în care ați făcut achiziția.
 • Fără vizibilitate pentru căști. Dacă telefonul nu vede dispozitivul, încercați să schimbați setările de vizibilitate.

Conectați și utilizați căști pentru a asculta confortabil muzică și înălțarea în viața de zi cu zi. În ciuda rapidității și trecerii sale, va fi întotdeauna timp să vă bucurați de compozițiile preferate.

Urmărește videoclipul: Cum se conecteaza castile fara fir Bluetooth (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu