Aveți nevoie de o plită din spatele unui set de bucătărie

Fiecare detaliu este important în interior, astfel încât designerii gândesc cu atenție, până la cel mai mic detaliu atunci când dezvoltă un proiect. Fustiera pentru bucătărie este selectată în conformitate cu stilul camerei. Acesta îndeplinește o funcție decorativă și protectoare.

Pentru a ascunde decalajul dintre perete și podea, se folosește o parte specială numită tablă de bază. Poate fi asortat cu garnitura ușii, dar aceasta nu este regula.

ATENȚIE! Produsele de aceeași culoare cu peretele nu ascund înălțimea tavanului. Dacă alegeți o opțiune de contrast, aceasta va extinde vizual spațiul. Produsul arată elegant, care este combinat cu unele detalii ale decorului.

Puteți transforma camera alegând un tip ridicat de decor. Dacă locuința este decorată în același stil, atunci aceleași elemente decorative sunt adesea selectate pentru toate camerele.

Plăcuța de bază este necesară pentru a ascunde îmbinările, ceea ce elimină necesitatea unei montări precise a tuturor materialelor, creând o tranziție în timpul lucrărilor de reparație. Ca urmare a instalării acestei părți, nu este necesară curățarea regulată a cusăturilor.

Camerele se disting de obicei prin materiale de decor, culori. Ele pot monta diferite elemente care accentuează frumusețea și originalitatea camerei. Tipurile de plafon și podea de scânduri pot fi la fel sau complet diferite. Înălțimea barei este selectată ținând cont de dimensiunile camerei, decizia generală de stil. Alegerea elementelor depinde de preferințele personale ale proprietarului casei.

Detaliile decorative sunt selectate în conformitate cu designul camerei. Plăcuța de bază nu este necesară în spatele mobilierului încorporat, în alte cazuri ar trebui să fie prezentă. Dacă setul de bucătărie este instalat aproape de perete, nu există lacune, atunci puteți face fără aceste detalii. De asemenea, trebuie să luați în considerare faptul că la rearanjarea mobilierului, absența lor va deveni vizibilă.

Elementul decorativ este realizat din diferite materiale. Opțiunile din plastic sunt disponibile în diferite culori. Ele pot imita textura materialelor naturale. Produsele din plastic sunt capabile să ascundă mici nereguli. Astăzi sunt adesea folosite pentru amenajarea camerelor, deoarece au un preț accesibil și sunt montate pur și simplu.

Piesele din piatră, ceramica sunt durabile. Nu le este frică de temperaturi ridicate și umiditate. Pentru a le instala, aveți nevoie de o bază uniformă, astfel de elemente sunt scumpe. Benzile din aluminiu sunt ușor de întreținut, sunt foarte rezistente la căldură.

Instalați dulapul strâns pe perete nu funcționează dacă există un tablou de bază. Prin urmare, în locul în care este planificată instalarea setului de bucătărie, gaura dintre podea și perete este acoperită cu un alt material adecvat.

IMPORTANT! De asemenea, ar trebui să fie luate în considerare proiectarea și dispunerea dulapurilor. Dacă setul cu cască are picioare reglabile, atunci elementul de protecție nu va fi un obstacol.

Înainte de reparație, ar trebui să luați în considerare ce mobilier va fi instalat în cameră. În funcție de caracteristicile sale, aleg o placă sau se descurcă fără ea. De asemenea, designul bucătăriei joacă un rol important atunci când achiziționați un obiect decorativ.

Urmărește videoclipul: Montarea cuptorului incorporabil Electrolux EOB5454AOX. (Ianuarie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu