Bricolaj de Crăciun din substrat pentru laminat

Anul Nou este o sărbătoare magică, o perioadă în care copiii și adulții așteaptă minuni și magie. Așteptarea unei sărbători poate fi interesantă dacă abordați corect pregătirea. Decorarea unei locuințe, cumpărarea de cadouri, tinsel și jucării de Crăciun atârnate de dragoste pe o frumusețe forestieră mâncate - toate acestea creează o atmosferă specială. Un brad de Crăciun este un atribut integral al Revelionului, poate fi cumpărat pe piață sau o copie mică poate fi făcută din material improvizat. Luați în considerare o opțiune simplă pentru crearea unui pom de Crăciun dintr-un substrat pentru un laminat.

Ce ai nevoie

Înainte de a începe să fabricați, vom pregăti tot ce aveți nevoie:

 • un substrat gros de aproximativ 2 mm poate fi luat alb sau albastru;
 • mici mărgele multicolore;
 • un capac cu capron pe un borcan sau alt material dens pentru un suport;
 • Sârmă de 2 mm;
 • carton gros;
 • moment clei;
 • foarfece;
 • un stilou;
 • sulă;
 • clește.

Toate componentele pot fi cumpărate în magazin sau aplicați restul materialului după punerea stratului.

Opțiunea brad de brad de Crăciun

Luați în considerare cea mai simplă opțiune pentru realizarea unui pom de Crăciun dintr-un substrat din folie, care este ideal pentru meșteșugurile din grădiniță, mai ales că poate fi făcut cu un copil.

Algoritmul de execuție este următorul:

 1. În capacul de nylon sau într-o bucată rotundă de placaj, faceți o gaură exact în mijloc.
 2. Introduceți firul și fixați-l pe partea din spate.
 3. Folosiți material alb sau vată pentru lipirea suportului cu un clei de moment sau PVA.
 4. Din substrat, tăiați numărul dorit de diamante de diferite dimensiuni mari pentru rândul de jos, iar pentru coroană cel mai mic;
 5. Cu ajutorul unui awl, faceți găuri în fiecare element și trageți-le pe sârmă într-un model de tablă de verificare. Ramurile improvizate ar trebui să scadă treptat de jos în sus.
 6. Top cu stea. Tăiați 2 părți identice din substrat și lipiți-le între sifon direct pe capătul sârmei.

Pomul de Crăciun este gata, merită doar să-l înfrumusețezi.

HELP! O altă opțiune pentru frumusețea de Anul Nou, este mai dificil de completat și va necesita timp și răbdare din partea ta. Dar, rezultatul va fi un copac tandru cu ramuri sculptate.

Trebuie să procedați după cum urmează:

 • fixați firul pe capacul din plastic. Acest lucru nu este dificil de făcut. Facem o buclă la un capăt al sârmei, o aruncăm pe a doua în orificiul din mijlocul capacului - îl străpungem cu un arc. Mascați bucla pe partea din spate a suportului cu plastilină.
 • Pe hârtie desenăm modele de ramuri și vârfuri, pe care le transferăm apoi la substrat și le decupăm. Cantitatea potrivită de crengi se face, în funcție de ce înălțime doriți să primiți pomul de Crăciun. Când trageți ramuri, amintiți-vă că picioarele inferioare ar trebui să fie mai mari decât cele superioare.
 • Acum trebuie să tăiați un cerc dintr-un substrat cu un diametru de 20 cm;
 • Un cerc cu un diametru de 15 cm este decupat din carton gros;
 • Puteți asambla suportul. Instalăm un capac pe carton, apoi perforam substratul cu sârmă și îl acoperim de sus - se dovedește a fi o imitație de zăpadă. Aplicați lipici de-a lungul diametrului interior și lipiți cartonul de suport.
 • Ajungând la asamblarea pomului de Crăciun. Strângeți câteva mărgele pe sârmă. Apoi, așezați primul rând de ramuri de molid - ar trebui să fie 5 buc. Pentru a nu se mișca, pot fi lipite de bază.
 • Apoi șiruri 2-3 mărgele și al doilea rând - 5 buc.
 • Continuați procesul până când întregul trunchi este ascuns de margele și ramuri.
 • La sfârșit, deasupra, aranjați coroana lipită din două părți.

Pomul de Crăciun este gata, puteți începe decorarea.

Interesant! Aceasta este o opțiune foarte convenabilă pentru o frumusețe de pădure realizată de tine - o poți dezasambla, o poți pune într-o cutie mică și o poți depozita până anul viitor. Dar există o condiție - ramurile nu pot fi lipite în acest caz.

Cum să decorezi

Acum a venit timpul să decorați frumusețea făcută de sine. Nu uitați, substratul este un material foarte moale - nu va rezista la bijuterii grele, așa că puteți folosi margele ușoare, mărgele, puțină ploaie și paiete.

Perlele pot fi lipite pentru un moment. Mărgele și paiete puse spray de păr. Se realizează foarte simplu - pulverizați o cantitate mare de lac pe bradul de Crăciun și turnați paiete deasupra. Când compoziția de fixare s-a uscat, spanglele vor adera ferm la labele de molid ale substratului.

În același mod, decorațiunile pot fi realizate din ploaie tăiată în bucăți mici.

HELP! Fulgi mici de zăpadă dintr-un substrat de grosime mică (sub 1 mm) arată foarte frumos.

Puteți decora frumusețea pădurii din substrat în orice fel, de exemplu, vopsiți labele în diferite culori - porniți imaginația și veți obține o versiune exclusivă.

În concluzie

Pentru a crea bijuterii și cadouri pentru Anul Nou cu propriile mâini, activitatea este foarte interesantă, mai ales dacă întreaga familie ia parte la acest proces. O herringbone dintr-un substrat sub un laminat poate deveni nu numai o decorație pentru casă sau o meșteșug pentru grădiniță, ci și un cadou minunat pentru persoana iubită. Mai mult, există o mulțime de idei și metode de fabricație pe net.

Loading...

Lasă Un Comentariu