Perdele romane - fotografie în interiorul dormitorului

O treime din viața noastră trece în dormitor. Toată lumea încearcă să își răsucească „cuibul” cât mai confortabil. De dragul unei iluminări corespunzătoare și a unei atmosfere care oferă liniște sufletească, merită să muncești din greu. Folosim unul dintre cele mai sofisticate tipuri de draperii.

Soiuri de perdele romane

Aspectul lor depinde în primul rând de aspectul și designul camerei. Designul ar trebui să se potrivească cu decorul. Există mai multe stiluri ale acestui „îmbrăcăminte pentru ferestre”.

  • Etnice. Se caracterizează prin culori strălucitoare, saturate. Modele exotice. Desene pe tema Africii (safari, savana și jungla), India (imagini cu Buddha și alte zeități) și Asia. Imitația piei de animale prădătoare și șerpi arată foarte impresionant. De regulă, sunt cusute din bumbac, raion, satin. Tonuri: mahon, vin, curry, nisip, alb, kaki etc.
  • Clasic. Perdelele ar trebui să arate scumpe. Este luată o țesătură densă și simplă de alb, gri, negru, violet, verde închis. Pe astfel de perdele coroane, imagini heraldice, aranjamente florale sunt adesea găsite. A treia opțiune: țesătură cu dungi și forme geometrice.

IMPORTANT. Nu uita de franjuri.

  • Hi-tech. Are o paletă îngustă. Combinația dintre materialul translucid întunecat și ușor din direcția avangardei arată impresionant: gri, argintiu, negru, alb, maro.
  • Est. Pentru a înțelege cum arată, amintiți-vă de filmele la „The Magnificent Century”. Decorarea luxoasă a patului aici este completată de aceleași perdele cochete. Catifea sau raion. Pentru decorare, acestea sunt cusute cu fire de lurex argintiu și auriu. Modelele de margele sunt brodate. Este posibil să folosiți franjuri de diferite tipuri. Culoare: visiniu, roșu, albastru strălucitor, galben saturat și altele asemenea. Este bine dacă broderia seamănă cu broderia manuală. Modelele imprimate din tafta completează împrejurimile palatului.
  • Țară. Aici sunt acceptate culorile alb, var, fistic, verde. Ornamente și desene rustice cu scene din viața rurală, un fermier. Buchete de flori sălbatice. Sau un imprimeu format din flori mici.
  • De mediu. Opțiuni naturale cu textură: lână, pânză, lenjerie pe bază de lemn.
  • Scandinave. Se caracterizează prin nuanțe pastelate, volane, panglici din satin în finisaj.
  • Fusion. Totul depinde de capacitatea de a combina incongruente. Ești încrezător în bunul tău gust? Atunci lasă fantezia să decoleze.

Material de producție

Combinații câștigătoare: țesătură simplă cu un translucid suplimentar din aceeași gamă, dar mai ușoară. Țesut complex și organza delicată.

De obicei coase din muselină, bumbac gros și subțire, lenjerie și lână groasă. Baza de bambus va adăuga rafinament la alegere.

Cum să alegi culoarea și designul

Paleta de culori trebuie combinată cu vopsirea pereților sau a tapetului, cuverturi de pat sau covoare. Puteți utiliza diferite nuanțe ale unei singure game. Există însă o recepție când un accent luminos este special făcut pe geam. Merge împotriva tonurilor de bază ale interiorului. Astfel, fereastra devine o decorare separată a camerei.

Designul draperiilor romane este destul de simplu. Este combinat cu aproape orice stil. Cornicul poate închide partea superioară cu elemente de fixare. Atunci perdelele arată cât se poate de plăcut din punct de vedere estetic. Cea mai avantajoasă combinație: o pânză de întunecare din material dens și tul. Este ușor să dați un aspect neobișnuit cu ajutorul suporturilor pentru perdele. Sau combinați într-o varietate de variații (de exemplu, în pliurile verticale centrale sau paralele). Garnisiți cu franjuri, panglici sau șnururi de mătase.

Perdele romane din interiorul dormitorului

Ele oferă comoditatea jaluzelelor și creează confort. Dungi egale de materie într-o poziție verticală - un design foarte convenabil, puteți vedea în fotografie în interioare. Cortina nu este complet ridicată. Este fix, acoperind o mică parte din partea superioară a ferestrei. Elementele solide adaugă formă.

Vrei să te relaxezi mai repede după o zi grea? Restaurați liniștea sufletească și aveți un somn bun? Este important să alegeți schema de culori potrivită. Ar trebui să fie una dintre preferatele tale. Nimic nu te poate enerva. Chiar dacă tendințele modei o cer. Găsirea armoniei interioare cât mai rapid va ajuta la întunecarea corectă. Cum te simți confortabil? Când domnește întunericul sau întunericul complet? Și decideți cât de mult trebuie combinat acest element interior cu restul.

Loading...

Lasă Un Comentariu