Ce să faci un con pentru un pom de Crăciun

Puteți găsi o mulțime de idei despre cum să faceți un copac prin propriile eforturi și aproape fiecare dintre ele implică utilizarea unui con.De fapt, este baza - un pom de Crăciun, care în viitor va fi decorat după preferințe.Să luăm în considerare cum și din ce să facem un con pentru un brad de Crăciun.

Con de polistiren

Dacă decideți să lucrați cu o bază de spumă, o puteți achiziționa în magazine specializate, dar fiți pregătiți pentru faptul că costă nu ieftin. Este mult mai simplu să facem un astfel de gol prin propriile noastre eforturi.

Veți avea nevoie de:

 • O bucată de spumă.
 • Cuțit cu un dosar de unghii.

Procesul de fabricație nu durează puțin. Urmați algoritmul:

 1. Dintr-o bucată de spumă tăiați un dreptunghi de dimensiunea dorită, acestea sunt dimensiunile estimate ale conului cu o marjă mică.
 2. Mai departe, în toate cele patru colțuri, este necesar să se efectueze felii într-un unghi pentru a forma viitorul con.
 3. Acum rămâne să tăiați piesa până când veți obține cea mai precisă piesă.

IMPORTANT. Tăiați puțin spuma pentru a nu strica partea. Mișcările dvs. nu trebuie să fie ascuțite, dar netede și puțin persistente.

Con de carton sau hârtie goală

Pentru a obține un rezultat decent, trebuie să alegeți un carton bun și frumos. Din instrumente, pregătiți următoarele:

 1. Creion și riglă.
 2. Busolă și foarfece.
 3. Adeziv PVA și bandă adezivă, poate fi mai convenabil pentru dvs. să lucrați cu o capsator.

Când aveți totul gata, puteți continua direct la fabricarea piesei de lucru. Procesul este destul de simplu:

 • Mai întâi trebuie să faceți un cerc pe carton. Luați o foaie de carton și pe ea folosind o busolă, desenați un cerc cu diametrul de care aveți nevoie, tăiați-l.

PLATĂ ATENȚIE Înălțimea produsului depinde direct de raza cercului desenat de dvs., prin urmare, cu cât doriți mai mare copacul, cu atât ar trebui să fie mai mare raza cercului.

 • Acum cercul trebuie împărțit în patru sectoare. Acestea ar trebui să fie aceleași, să le deseneze direct pe piesa de lucru cu un creion.

CONTEXT. Pentru a îmbunătăți sectoarele, trebuie să trasați două diametre perpendiculare prin centru sau să pliați piesa de prelucrat în jumătate, mai întâi pe orizontală, apoi pe verticală.

 • Un sector trebuie șters (tăiați-l).

CONTEXT. Puteți tăia o bucată de dimensiuni mai mari, caz în care se aplică dependența: segmentul este mai îngust, cu cât conul este mai larg și, în consecință, invers.

 • Acum puteți roti piesa de prelucrat într-un con și suprapuneți marginile laterale cu o capsator, bandă adezivă sau lipici. Capsatorul va fi cel mai probabil mai fiabil.

CONTEXT. Dacă nu există busolă, acesta poate fi înlocuit cu ușurință luând un creion și o frânghie. Pentru a face acest lucru, măsurați raza de care aveți nevoie pe fir. Cu degetul dintr-o mână, fixați marginile firului în centru, iar pe cealaltă parte a firului cu un creion legat vă va face busola de casă. În urma mai multor acțiuni, veți putea obține un cerc bun.

Am descris procesul de fabricație pentru un blank carton. În ceea ce privește utilizarea hârtiei, algoritmul de fabricație este același, dar numai veți obține un produs mai moale.

Urmărește videoclipul: Cum sa faci un BRAD eco de CRACIUN (Ianuarie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu