Cum să faci o lampă de podea de trandafir fă-o singur

Flori realizate din izolație, aceasta este o adevărată operă de artă. Ușor de utilizat Isolon arată frumos, nu se topește. Această proprietate este folosită cu succes de către meșteri la fabricarea de lămpi elegante sau compoziții întregi, sunt decorate cu balustrade și vitrine.

Astăzi vă voi spune cum să faceți o lampă în formă de trandafir.

REFERINȚĂ: Isolon este o spumă de polietilenă, are elasticitate ridicată și este folosit pentru încălzirea încăperilor.

Mai întâi trebuie să selectați materialele pentru fabricarea produsului:

  1. Isolon este baza florii (poate fi achiziționată la orice magazin de hardware). Vom avea nevoie de 3 metri, 2-3 mm grosime. Materialul de orice culoare este de vânzare, astfel încât plantele pot fi făcute colorate.
  2. Foarfece croite (unii iau un cuțit de montare) - pentru tăierea materialului.
  3. Construcție sau uscător de păr obișnuit cu mai multe moduri - pentru a da o formă petalelor.
  4. Pistol cu ​​clei cu elemente de încălzire și modul de schimbare a temperaturii - pentru conectarea pieselor.
  5. Capsator (este mai bine să luați o construcție), fire - pentru elemente de fixare.
  6. Vopsele - puteți lua acrilic sau într-o cutie spray.

ATENȚIE: la îndoirea izolonului, se formează fisuri (în timpul funcționării și utilizării este necesar să fiți atenți), se fixează datorită lipiciului fierbinte (puteți folosi fire sau o capsator). Culoarea albă devine galbenă de lumina soarelui, așa că este mai bine să o utilizați pentru produse care vor fi la umbră.

Materiale suplimentare: sârmă, cablu electric, oală color, cartuș, lampă LED, tuburi metalice, bandă de mascare.

Înainte de a începe fabricarea lămpii, este necesar să se stabilească dimensiunea acesteia. Cu cât mugurele este mai mare, cu atât mai stabil ar trebui să fie baza pe care va fi amplasat.

SFAT: piesele în miniatură funcționează bine în Isolon până la 3 mm grosime. Și mare - de la 3 mm și mai sus.

Înainte de a începe lucrul la crearea lămpii de podea Rosa, trebuie să faceți singuri stencilele mari pe care piesele lămpii de podea vor fi tăiate.

Executia florilor

Prima etapă de lucru: pregătirea petalelor. Pentru miezul florii, trebuie să tăiați un cerc și să îl tăiați în jumătate, lăsând câțiva centimetri. Răsucim o margine într-un tub, apoi a doua jumătate, ușor curbând, lipim-o la primul.

Apoi, tăiați petala. Apoi răsucim marginile și le fixăm cu un uscător de păr. Apoi elementul este întins puțin și mijlocul bazei este lipit împreună.

Sfat: dacă doriți să faceți floarea mai realistă, uitați-vă cum sunt aranjate butasii de trandafiri, unde sunt coturile petalelor, cum sunt îndoite marginile. Acest lucru este foarte important atunci când lucrați!

Dacă ați achiziționat material alb, atunci puteți picta planta. Este mai convenabil să faceți acest lucru dintr-o cutie de pulverizare.

Cum să faceți o lampă de podea „Rose” cu propriile mâini? După ce toate părțile mugurii sunt gata, este necesar să le asamblăm într-una. Pentru bază, puteți lua carton, tăiați un cerc și faceți o gaură în centru (pentru fire și montarea unui cartuș). Este mai bine să atașați imediat lampada. Poate fi fixat cu colțul unui tub de plastic. Conectați firele la cartuș.

IMPORTANT: înainte de instalarea pieselor electrice, trebuie să citiți instrucțiunile de asamblare sau să solicitați ajutor unui electrician!

Puteți repara elementele împreună cu lipici sau cu o capsator.

Fabricarea tulpinilor

Tulpina, este deținătorul florii, este realizată dintr-o țeavă de metal sau plastic. Diametrul depinde de masa mugurii.

SFAT: determinați înălțimea în avans. Nu este ușor să tăiați conductele metalice acasă, astfel încât lungimea poate fi specificată în magazin, iar dimensiunea necesară vă va fi tăiată.

Țeva este instalată într-un vas, fixat cu beton (sau alt material). Firurile sunt ascunse în interiorul țevii și scoase din oală. Ghiveciul poate fi decorat.

Baza este învelită în sârmă verde. Această opțiune este benefică pentru pliante de fixare.

Cum se fac frunze

Frunzele sunt făcute prin analogie cu petalele. Șirurile sunt făcute cu lipici, firul este fixat. Frunzele pot fi făcute rotunjite, drepte sau ușor curbate. Apoi pictați părțile cu vopsea. Apoi sunt atașate de tulpină.

O opțiune pentru atașarea cablului și a cartușului examinat în timpul funcționării. Există însă un alt mod: părțile cablului sunt conectate. Un fir este atașat la sârmă și toate acestea sunt montate într-un mugure.

Pentru lampă, trebuie să lăsați spațiu suplimentar în centrul structurii. Folosiți o bandă LED originală, fixând-o în interiorul elementelor mugurii. Banda este selectată în funcție de culoarea izolatorului.

Se conectează la cabl în același mod ca un cartuș. Este necesară utilizarea unui adaptor cu mai mulți conectori. Informații despre asamblarea echipamentelor electrice pot fi găsite pe internet.

Piesele conductei sunt conectate prin golfuri. Dacă floarea arată în sus, o țeavă este suficientă.

Urmărește videoclipul: DIY - Veioze chic din hartie si pahare de vin (Ianuarie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu