Inaltimea mesei de cafea

Masuta de cafea, în ciuda numelui, este multifuncțională. Poate fi folosit ca element de design în interior și este, de asemenea, o suprafață plină de acțiune pentru multe lucruri mici, poate fi un stand pentru gustări și multe altele. Este dificil să supraestimăm importanța acestui mobilier în familiile în care există copii, pentru că poți lua masa și să te atragi. Una dintre cele mai importante opțiuni de selecție este înălțimea. Acest criteriu este cel care determină capacitatea de utilizare.

Masuta de cafea - ce marimi

Nu există standarde stabilite în conformitate cu GOST care determină înălțimea unei mese de cafea. Standardele sunt prescrise numai în ceea ce privește stabilitatea mobilierului scăzut, precum și în ceea ce privește sarcina. Parametrul ideal de înălțime este determinat de același parametru.

Printre marea varietate de modele de mobilier pe care le oferă producătorii moderni, puteți găsi opțiuni foarte neobișnuite, iar înălțimea mesei de cafea vă va fi convenabilă. Acestea pot fi modele uriașe sau, dimpotrivă, foarte compacte, pe care cu greu puteți pune o ceașcă de cafea cu micul dejun.

În ceea ce privește înălțimea - diferența nu este atât de importantă. Acest parametru poate varia între 10 și 65 cm.Soluția clasică este de 45-50 cm Mobilier de acest tip a cărui înălțime depășește 70 cm este deja o masă.

CONTEXT. O masă de cafea poate deveni un decor al camerei, trebuie doar să instalați o vază pe ea sau să puneți căni cu o oală de cafea.

Producătorii moderni oferă modele de mobilier neobișnuite și convenabile, printre care nu va fi dificil să alegeți soluția potrivită.

PLATĂ ATENȚIE Modelele din sticlă arată foarte impresionant, însă utilizarea lor nu este foarte convenabilă. Grija pentru ei este foarte dureroasă, deoarece la suprafață există urme chiar și dintr-o picătură de apă.

Cum să alegeți înălțimea optimă pentru o masă de cafea

El abordează mai bine alegerea acestui produs cu cunoștințe despre acest aspect, pentru a nu-l regreta până la urmă. Până la urmă, puteți cumpăra adesea mobilier care nu este foarte confortabil și care arată ca un loc „alb” în interior. Pentru a determina înălțimea acestui tip de mobilier, este necesar să se țină seama de câteva recomandări. Luați în considerare:

  1. Luați în considerare sarcina viitoare pe produs.
  2. Stând lângă masă ar trebui să fie confortabil.
  3. Blatul nu trebuie să fie mai înalt decât o canapea sau un scaun.

Având în vedere recomandările simple ale experților și ghidați de preferințele personale, puteți alege cel mai potrivit și mai convenabil model de masă de cafea.

Urmărește videoclipul: Masă extensibilă și transformabila ARES FOLD (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu