Cum să alegeți un frigider auto

Un frigider pentru vehicule nu este un lucru de primă necesitate, ci este necesar pentru persoanele care călătoresc mult sau în cazurile în care munca este asociată cu călătorii lungi.

Frigiderele auto pot fi sub forma unei pungi frigorifice obișnuite sau conectate la bricheta și alimentate cu electricitate. Punga va păstra la rece timpul acordat de către producător, iar frigiderul alimentat de rețea va produce în mod independent un efect de răcire asupra produselor, precum un frigider obișnuit de casă, doar de câteva ori mai puțin.

Tipuri de frigidere auto

Mini-frigiderele conectate la bricheta vehiculului au mai multe tipuri:

  1. Modele termoelectrice. În interior există un ventilator mic și un termocup, acesta vine în stare de funcționare, fie din rețeaua de alimentare sau de la bricheta. Consumul de energie este redus. Ocupă puțin spațiu. Singurele dezavantaje sunt că nu știe să înghețe și, mai degrabă, produce răcire.
  2. Modele de absorbție. Funcționează din aceleași surse ca și viziunea anterioară, dar se adaugă capacitatea de a lucra cu gaz. Agentul frigorific circulă în interiorul tuburilor, ceea ce permite răcirea rapidă a produselor. De asemenea, este destul de compact și cheltuie puțin energie. Sensibil la înclinații care depășesc 30 de grade - nu mai funcționează datorită mișcării deteriorate a agentului frigorific.
  3. Modele de compresor. Freonul acționează ca agent frigorific, prin urmare, în structură, acest tip seamănă cu un frigider familiar. Există mult spațiu în interior, iar răcirea este destul de rapidă. Caracteristici negative ale acestei alegeri - greutate, preț destul de mare. Astfel de modele nu funcționează pe gaz.
  4. Echipament hibrid - O opțiune scumpă care oferă proprietarului mai multe opțiuni de răcire.

Vă recomandăm să alegeți un frigider auto cu un compresor.

Avantajele unei pungi mai cool

Petrecerea timpului îndelungat în mașină îl determină pe șofer să cumpere o geantă mai cool. Acest lucru este valabil mai ales pentru pescarii avizi, vânătorii sau doar călătorii.

Termoboxii ajută la păstrarea alimentelor în timpul călătoriilor relativ scurte. Vor fi suficiente consumabile pentru un grup mic de oameni, mai ales că pot exista mai multe astfel de genți. De ce să alegi o pungă frigorifică:

  • cost redus;
  • ușurință de utilizare;
  • menține temperatura alimentelor până la cinci ore;
  • se conectează la bricheta;
  • poate fi folosit mult timp, de exemplu, în călătorii.

Care este diferența dintre pungile izolate

Astfel de pungi mențin temperatura produselor o anumită perioadă de timp, funcționează ca un termos. În mod convenabil, astfel de modele pot fi utilizate fără a se conecta la alimentare. Geanta va ajuta la menținerea temperaturii pentru o perioadă scurtă de timp.

Care este principiul modelelor de adsorbție într-o mașină?

Astfel de frigidere conțin o pompă de căldură în interior care se combină cu refrigerant și hidrogen pentru a forma presiune. Astfel de modele pot încălzi produsele, dacă este necesar, iar funcționarea lor în modul de răcire nu este întreruptă. În același timp, modelele pot funcționa atât de la o priză, cât și de la o brichetă.

În mod convenabil, designul acestui frigider este închis și nicio piesă nu împiedică instalarea acestuia acolo unde va fi convenabil pentru șofer.

Pro și contra camerelor de temperatură joasă

Astfel de modele sunt rezistente la șocuri. Pot fi conectate la bricheta și la rețeaua de alimentare. În funcție de tip, este posibilă operarea cu gaz. Este convenabil de utilizat, dar prețul său destul de ridicat este considerat un dezavantaj.

Urmărește videoclipul: Mini frigider Sharp 88L (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu