Ce este o tigaie? Ce este pentru noi?

Înainte de a cumpăra un fel de mâncare nou, merită să explorați tipurile, formele și scopul acesteia. Este necesar să țineți cont de fiecare detaliu, pentru ca în viitor să puteți găti mâncărurile preferate fără probleme. De asemenea, de dimensiunea vaselor depinde de spațiul ocupat în bucătărie. Care este tigaia și ce fel să alegeți pentru bucătăria dvs.?

Secretele folosirii unei bărci cu șale

Regulile privind eticheta stabilesc că ar trebui să existe o barcă de masă pe masa servită. Acesta este un fel de mâncare special în care sunt adăugate o mare varietate de condimente lichide pe lângă mâncărurile principale. Cu toate acestea, puțini oameni știu să le folosească corect. Majoritatea oamenilor fie nu le folosesc deloc, fie le folosesc doar la mese festive.

Bulonnica sau placă: care este mai bună pentru primul

Memoria noastră funcționează ca o mașină a timpului, dar numai într-o singură direcție. Dacă te întorci în urmă cu treizeci sau patruzeci de ani și mergi într-un magazin din China, atunci nu vor mai exista niște obiecte acolo. Nu, nu din cauza deficitului, tocmai atunci nici nu ghiceau. Ia cel puțin un suport pentru pungile de ceai - a înlocuit cu succes farfuria obișnuită și acum continuă să facă acest lucru.

De ce nu oferiți tacâmuri

Poate credeți că un set de tacâmuri de calitate este un cadou minunat. Dar tradiția avertizează: este imposibil de prezentat! De ce? Să ne dăm seama. De ce este interzis să se ofere tacâmuri Seturile de articole de masă implică prezența unor linguri mari și mici, furculițe, adesea cuțite. Elementele din astfel de seturi pot duce la dezamăgire și eșec.

Ce feluri de mâncare nu vor da greș în cuptor

Gătitul la cuptor este destul de rapid și nu prea supărător. Aici puteți coace atât puiul suculent, cât și legumele. Și prăjituri delicioase cu biscuiți coapte repede. Dar pentru a avea ocazia să gătiți diferite feluri de mâncare în cuptor, ar trebui să alegeți bucatele potrivite. O placă obișnuită nu va funcționa, deoarece pur și simplu se va crăpa de căldură.

De ce tigăile nu pot fi turnate cu apă rece

Materialele moderne din care sunt fabricate ustensilele de bucătărie sunt concepute pentru a facilita în mod semnificativ activitatea gazdelor. Dar atenție la grija de care au nevoie speciale. La urma urmei, mulți dintre compușii care acoperă vasele nu tolerează detergenții prea agresivi, scăderile de temperatură și vecinătatea cu bureții scurs.

De ce să nu bei dintr-o ceașcă cu o lingură

De asemenea, ai fost învățat încă din copilărie să scoți o lingură dintr-o cană după ce zahărul este agitat? Da, o astfel de interdicție a fost cea mai adesea exprimată de bunicile și mamele noastre într-o formă categorică. Și de ce, de fapt, este imposibil? Interdicția este o superstiție de care poți uita sau trebuie să continui să scoți o lingură?

Care este diferența dintre o coadă și un bucătar?

Articole de bucătărie de bună calitate este, mai ales, capacitatea de a găti cu multă comoditate. Oricât de dezvoltat este progresul tehnologic și tehnologia modernă, dar fără accesoriile obișnuite în bucătărie nu se poate face. De exemplu, fără o furculiță mare, skimmer, lopată, lingură și povereshki. Există atât de multe ustensile încât nu este surprinzător să te confunzi în numele său.

Sticla termică surprinsă de președintele rus

Pentru a vorbi despre felurile de mâncare, trebuie să apară în mâinile unei persoane celebre! Un pahar de președinte rus Vladimir Vladimirovici Putin confirmă acest lucru. Și dacă orice altceva se întâmplă la un mare eveniment internațional, cu atât mai bine. Summit-ul G20 de la Osaka a venit la îndemână. Să încercăm să ne dăm seama ce fel de ustensile miracol erau în mâinile șefului statului rus.

Când nu poți mânca o furculiță

Furcă - un tacâm necesar, dar nu întotdeauna relevant. Din păcate, nu toată lumea știe despre tradițiile și regulile elementare ale etichetelor. Și continua să o folosești, arătând o formă proastă. Pentru a împiedica să vi se întâmple acest lucru, vă vom spune când nu merită să cereți o hostes sau un chelner pentru o furculiță. Masă comemorativă: furcile interzise Multe tradiții au rădăcini adânci și din acest motiv mulți dintre contemporanii noștri par de neînțeles.

De ce restaurantul servește 2 furci și 2 cuțite

Cu siguranță fiecare dintre noi se consideră o persoană de cultură. Știm că trebuie să dăm loc vârstnicilor, ca tinerii să lase fetele să meargă înainte, să țină ușa în fața lor și așa mai departe. Dar a merge la un restaurant poate fi o adevărată durere de cap. Motivul este că mulți nu cunosc regulile de servire.

Care este fundul de inducție al tigaiei

Producătorii produc constant dispozitive diverse care pot facilita munca dificilă de a crea diverse delicii culinare. Nu cu mult timp în urmă, un alt aparat a apărut în arsenalul de bucătărie - un panou de inducție. De ce este atât de remarcabil? Cel mai important lucru care distinge o plită de inducție de alte opțiuni ale sobei este principiul funcționării sale.

Ce vase sunt potrivite pentru aragazurile din sticlă

O placă ceramică din sticlă va încânta proprietarul nu numai cu un design modern, ci și cu un set de opțiuni utile, ergonomie și confort în utilizare. Cu toate acestea, o astfel de achiziție ridică întrebarea: ce ustensile pot fi utilizate pe ea. Citiți despre caracteristicile distinctive ale aparatelor de bucătărie și alegerea ustensilelor pentru acestea în materialul nostru.

Cum să alegi uscătorul de vase perfect

Vasele spălate pot fi șterse mai întâi, apoi puse într-o grămadă. Dar de ce să pierzi minute prețioase dacă cu mult timp în urmă au fost inventate uscătoare speciale pentru căni umede ?! În ele, vasele nu sunt doar uscate, ci păstrate până când este nevoie de unul sau alt obiect. Desigur, nimeni nu interzice, ca pe vremuri, să folosească un gard pentru uscarea vaselor.

Cum să păstrați huse de oală în bucătărie

Problema amplasării compacte a vaselor și capacelor este una dintre cele mai „dureroase” pentru majoritatea gospodinelor. Este bine dacă există mult spațiu în bucătărie - așa că pare să dispară de la sine și, având dimensiunile mici ale încăperii, uneori este dificil să se întoarcă. Păstrați capacele cu ghivece?

Cum să prăjiți și să nu stricați: eroarea gazdei, nu tigăile

Spune-mi, poți găti carnea astfel încât să fie complet prăjită în interior? Pentru a avea un crocant delicios, dar fără „brazi”? Dacă nu - nu vă faceți griji! Manevrarea corectă a tigaiei poate fi învățată. Vă vom spune cum să prăjiți vasul, astfel încât toată lumea să le placă. Prăjiți fără greșeli Să începem cu elementele de bază: vom selecta o grătară care nu va strica nicio mâncare sau dispoziție.

Cum curățați vasele cu lipici de papetărie

Fiecare amantă care se respectă de sine are grijă de curățenia din casă. O atenție deosebită este acordată menținerii ordinii în bucătărie și spălarea vaselor. O gamă largă de magazine vă permite să alegeți instrumentul potrivit pentru îngrijire și curățare. Dar uneori, în timpul utilizării frecvente, suprafețele vaselor și tigăilor pot fi acoperite cu acoperire grasă, funingine și ardere.

Este posibil să prăjiți într-o cratiță

În zilele noastre pe piață sau în magazin puteți cumpăra o oală pentru fiecare gust. Se consideră că scopul principal al acestui fel de mâncare este prepararea supelor și a terciurilor, tocanarea cărnii și a legumelor. Multe gospodine moderne au început să se întrebe: este posibil să prăjiți într-o cratiță? Dacă da, ce caracteristici trebuie să aibă preparatele pentru ca mâncarea să fie gustoasă și sănătoasă?