Realizăm o lampă eco din carton ondulat

Dacă îți plac materialele ecologice și lămpile lucrate manual, atunci acest hack life este pentru tine! Nu veți avea nevoie de cunoștințe sau dispozitive speciale pentru a face o lampă din carton ondulat acasă! Crearea dispozitivului nu necesită o precizie mare sau respectarea strictă a etapelor de fabricație a lămpilor.

Abajur pentru lampa de podea cu fir: master class

Crearea unei atmosfere confortabile în casă este un puzzle fascinant pentru fiecare gospodină. Completarea elementelor de decor din casa casei tale provoacă emoție și un sentiment profund de satisfacție atunci când demonstrezi rezultatul pentru oaspeți. Lucrurile făcute de tine poartă o energie specială și reflectă grija și căldura proprietarilor casei.

Lampa de podea DIY-it-yourself

Foamiran este un material modern pe bază de spumă. Ușor de utilizat, plastic, netoxic. Spuma este folosită în creativitate. Este excelent pentru a face flori, păpuși, bijuterii și alte meșteșuguri. Datorită grosimii foii de numai 1 mm, din material se obțin meșteșuguri frumoase și realiste.

Abajur DIY pentru lampa de podea

Dacă doriți să schimbați atmosfera sau designul camerei, trebuie să începeți cu lucruri mici. Unul dintre acestea este abajurul pentru lampa de podea. Din materiale improvizate puteți face apartamentul mai frumos. Din ceea ce puteți face un abajur pentru o lampă de podea Există o cantitate imensă de materiale care pot fi luate ca bază pentru abajur.

Lampa de podea "Floare" fă-o singur

Confortul în casă depinde în mare măsură de accesoriile mici instalate într-una sau alta parte a camerei. Adesea, acestea poartă nu numai estetica, ci și o povară emoțională. În plus, există accesorii care, printre altele, au valoare practică. Un exemplu de astfel de accesoriu poate fi o lampă de podea.

Lampa de podea făcută din lemn

O lampă de podea nu este doar o sursă de iluminare în cameră, ci și un element de decor, deoarece creează un mediu confortabil și relaxant. Un ceas care citește o carte interesantă lângă ea zboară neobservat, ceea ce se poate spune și despre adunări în compania prietenilor sau a rudelor. Sortimentul lor în magazinele de mobilă este destul de mare, dar nu este întotdeauna posibil să alegeți un model care să se încadreze perfect în interior - fie nu există culori, atunci prețurile mușcă.

Cum să actualizați singur un abajur pentru o lampă de podea

Lămpile de podea sunt una dintre sursele de lumină preferate și multifuncționale. Sub influența timpului și a altor factori adversi, abajurul își poate pierde aspectul atractiv. Adesea este necesară actualizarea acestuia în conformitate cu noul design interior. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să contactați stăpânii sau să cumpărați materiale scumpe.

Cum se face o lampă de podea „Flori” de la Isolon

Este suficient să vezi o dată o lampă de podea cu flori în creștere strălucind în întuneric pentru a pierde pacea din dorința de a vedea această frumusețe acasă. Cei care au experiență în realizarea florilor decorative de mărime obișnuită, o astfel de muncă va fi în special pe placul lor. Pregătirea materialelor și instrumentelor pentru crearea unei lămpi de podea „Isolon” ​​de la Isolon Cum se face o lampă de podea de la Isolon, o faci singur?

Lampa de podea este

Pentru iluminarea locală, sunt folosite adesea lămpi de masă compacte și lumini pandantive. Cu toate acestea, ele nu ar trebui să fie limitate numai. Încercați să citiți seara sub lampa de podea - și nu veți dori să reveniți la opțiunile anterioare. Ce este o lampă de podea? O lampă de podea este o lampă de podea, a cărei versiune clasică constă dintr-o bază, o coloană și un abajur.

Cum să faci o lampă de podea de trandafir fă-o singur

Flori realizate din izolație, aceasta este o adevărată operă de artă. Ușor de utilizat Isolon arată frumos, nu se topește. Această proprietate este folosită cu succes de către meșteri la fabricarea de lămpi elegante sau compoziții întregi, sunt decorate cu balustrade și vitrine. Astăzi vă voi spune cum să faceți o lampă în formă de trandafir.

Restaurarea lămpilor de podea DIY

Dacă sunteți tentat să vă actualizați vechea lampă de podea, merită să luați în considerare câteva opțiuni de restaurare. Dacă doriți și utilizați câteva materiale, puteți inspira nouă viață în lampă, aceasta va scânteia cu culori noi. După ce a decis să restaurați produsul, puteți aplica diverse tehnici care sunt disponibile chiar și unui maestru neexperimentat.