Cât de lumină afectează somnul

Ciudat, dar oamenii de știință nu pot răspunde cu exactitate la întrebarea care este cunoscută oricărei persoane și chiar copiilor și anume: care este mecanismul somnului uman? Dar efectul asupra acestei iluminări este cunoscut în anumite detalii. Cât de multă lumină afectează somnul Corpul uman poate crea corect hormonul melanină, care este responsabil pentru odihnă, numai în întuneric, deoarece orice iluminare confundă „hărțile” proceselor naturale pentru organism.

Interzicerea luminii: ce lămpi vor rămâne pe rafturile magazinelor în 2020

În Rusia, nu se poate face fără reforme. Unul dintre ele, care economisește energie, se adresează populației comune a țării noastre. Se pare că noi, oamenii obișnuiți, cel mai mult folosim electricitate în propriile noastre scopuri casnice. O consumăm fără măsură și tot felul de restricții. Petrecem enorm daune economiei naționale, în special cu acțiunile noastre neeconomice.

De ce statul sa revoltat împotriva becurilor incandescente

Începând cu 2011, în Federația Rusă s-a impus interzicerea vânzării de lămpi cu incandescență de peste 100 W. Lămpile cu LED-uri cu consum redus au devenit o alternativă bună la stovattkas, potrivit producătorilor, de zece ori mai productive. Dar să le numim limba ieftină nu se transformă. De unde cresc picioarele unui astfel de act de reglementare?

Ce lampă este mai bună pentru citit

Pentru muncă serioasă la birou, la birou și acasă, sau doar pentru citirea distractivă seara înainte de culcare, este important să oferiți cele mai confortabile condiții de iluminare. Pentru asta și există lămpi. Cu toate acestea, pentru a obține cel mai bun rezultat, trebuie să faceți alegerea corectă. Ce criterii trebuie luate în considerare atunci când alegeți o lampă pentru citire De vânzare puteți găsi multe modele diferite de dispozitive de iluminat.

Cum să economisești la iluminat

Inovații recente ale guvernului în ceea ce privește lămpile cu incandescență, și anume interdicția vânzării de produse cu o capacitate de peste o sută de wați, a arătat necesitatea economiilor de energie și a achiziționării de becuri LED. Dar totuși, nu, nu, și uităm să stingem lumina și aceasta arde fără nici o nevoie. Iar contorul continuă să se rotească cu o viteză frenetică.