Am nevoie de o chiuvetă în baie?

În apartamentele mici, vă puteți gândi la necesitatea unei chiuvete în baie. Acest lucru se aplică clădirilor vechi și studiourilor noi. Poate că un astfel de accesoriu a devenit o relicvă și este timpul să scapi de ea, eliberând spațiu pentru o mașină de spălat și un dulap, sau totuși să o lași și să o folosești în continuare?

Cum să ștergeți cu ușurință înfundarea în chiuvetă

Congestie în chiuvetă - un eveniment neplăcut, de la care nimeni nu este imun. Frunze de mâncare, păr, resturi mici care se acumulează pe conducte și nu lasă apa să curgă în chiuvetă. Cel mai bun mod de a scăpa de blocaje este de a preveni apariția acestora. Dar dacă țeava este înfundată, există mai multe opțiuni pentru cum să o curățați.

De ce ai nevoie de o chiuvetă dublă în bucătărie

Chiuveta dublă în bucătărie în primul rând este confort și comoditate. Din fericire, clădirile noi vă permit să realizați visul oricărei gospodine. Femeile nu au întrebarea „de ce în bucătărie o chiuvetă dublă?”, Deoarece sunt conștiente de faptul că acest lucru va accelera pregătirea și spălarea vaselor. De ce ai nevoie de o chiuvetă dublă? Foarte des, nu există suficient spațiu în bucătărie, așa că pentru a ieși din situație, ei instalează o chiuvetă twin în colț.

Dimensiunile chiuvetei din colț în bucătărie

Bucătăria este unul dintre cele mai importante locuri din apartament și din casă. Ei petrec mult timp aici și cea mai mare parte este petrecută la chiuvetă. Ar trebui să fie confortabil, să găzduiască un volum mare de vase, să reziste la temperaturi extreme și expunere la substanțe chimice, precum și să se încadreze în interiorul camerei și să nu ocupe mult spațiu.