Ce ferestre sunt cel mai adesea rupte de spărgători

Domushniki - oamenii sunt liniștiți și repezi. Scopul lor este să intre cât mai repede în apartament, fără a atrage atenția vecinilor și a trecătorilor. Un spărgător profesionist nu are nevoie de mai mult de un minut pentru a deschide rasa. Dacă există un cârlig, atunci cel mai probabil, hoțul își va abandona imediat riscul. Dar deschiderea majorității tipurilor de obloane pentru ferestre nu prezintă niciun fel de dificultăți pentru spărgători.

10 bare de salvare pentru spălarea ferestrelor fără dungi

Multe persoane aleg ca produse naturale și improvizate ca detergenți. Curățarea geamurilor nu a făcut excepție. Citiți în articol despre cum puteți face rapid și în siguranță ferestrele curate, strălucitoare, fără dungi și zgârieturi. Cum să alegi ziua și temperatura „potrivite”? Pentru spălarea ochelarilor, este mai bine să alegeți o zi înnorată, astfel încât razele soarelui să nu încălzească suprafața și să nu le usuce.

De ce Europa a refuzat geamurile din plastic

Ferestrele din plastic sunt cea mai frecventă formă a produsului. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, sticla a fost văzută de plastic, deoarece oferă cea mai mare rezistență a ferestrei, având și o utilizare mai practică și mai eficientă. Datorită costurilor reduse, produsul este foarte iubit de oamenii obișnuiți.

Vitraliu DIY

Modele de sticlă multicoloră, care se deschid la soare sau pâlpâie misterios noaptea - vederea este foarte frumoasă. Vitralii sunt decorate nu numai cu ferestre, ci și cu ecrane, tavane și uși. Acest decor transformă locuința și îi conferă, de asemenea, o atmosferă unică. Cum să creezi singur o fereastră cu vitralii pe o fereastră Cel mai adesea se folosesc următoarele tehnologii: Fuziune.

De ce o fereastră la mansardă

Fereastra, care se află în mansardă, se numește "auditiv". Se crede că aceste deschideri au început să apară atunci când proprietarii clădirilor și-au dat seama că mansardele pot fi dotate și pentru locuit sau închiriate altor persoane. A fost o nevoie rezonabilă de a organiza iluminatul în pod. După cum a apărut fereastra în mansardă, există o legendă care este asociată cu Manege din Moscova, construită în 1817

De ce în fereastra de baie

Oamenii care locuiesc în case construite sub Hrușciov deseori se întreabă de ce dezvoltatorii au planificat ferestre între baie și bucătărie. Acest articol vă va spune pentru ce este această caracteristică tehnică. De ce să faci o fereastră în baie? Pentru mulți, o astfel de particularitate a unui aspect ciudat provoacă disconfort inerent.

Jaluzele de jurnal DIY

Un ziar este un lucru foarte universal. Din ea se pot face multe lucruri, inclusiv jaluzele. Este ieftin și accesibil, iar materialul este ușor de procesat. În același timp, i se poate da un aspect frumos, de exemplu, prin pictura cu vopsea. Pregătirea tuburilor de ziare pentru jaluzele În primul rând, sunt fabricate tuburi de ziare.

De ce o fereastră de plastic permite frig

Schimbând un copac vechi într-un metal-plastic modern, fiecare proprietar de apartamente speră să reducă pierderile de căldură în spațiul de locuit. Dar, din păcate, uneori tehnologia trece înainte de înghețurile de iarnă și începe să tragă semnificativ de la fereastră. Pot exista mai multe motive pentru aceasta. De ce o fereastră cu geam dublu permite trecerea frigului Instalarea incorectă.

Care este mai bine: ferestre din lemn sau plastic?

Clasicile din lemn, acum menționate cu dispreț ca tâmplărie, datorită îngrijirii lor capricioase, au dat loc plasticului cu ferestre cu geam termopan. Dar apoi au apărut ferestrele euro - o nouă dezvoltare, care a adus ramele din lemn la un nivel mai înalt. Și dacă etanșeitatea anterioară a fost un parametru cheie atunci când alegeți Windows, acum s-a transformat într-o caracteristică secundară, obligatorie.