Cum să resetați joystick-ul ps4

De-a lungul timpului, există probleme cu tehnicianul, iar console din jocuri, din păcate, nu fac excepție. Când joci un PlayStation 4, joystick-ul este foarte important. Dacă aveți probleme cu munca lui și trebuie să o reporniți și nu știi cum, atunci în articolul nostru vei învăța cum să o faci.

Cum pot reporni joystick-ul ps4

Pentru a reporni joystick-ul, trebuie să faceți următoarele. Conectați joystick-ul la consolă prin USB. Procesul de sincronizare cu consola va fi activat, iar joystick-ul dvs. va reveni la funcționarea normală.

Dacă ați eșuat cu prima metodă, încercați să resetați echipamentul în sine. Pune partea din spate a joystick-ului spre tine și găsește gaura pe carcasă cu butonul L2. Introduceți acul în interior și faceți clic pe butonul ascuns. Țineți-l timp de câteva secunde, apoi va trebui să sincronizați din nou controlerul.

Este important! Djost utilizează conexiunea Bluetooth pentru a se conecta. Dacă este conectat la un alt dispozitiv, mai întâi opriți-l înainte de a vă conecta la PS4.

Posibile probleme la repornirea

Este posibil ca după ce consola se repornește, PS4 nu o va mai vedea și se va conecta la ea. Cu toate acestea, nu vă panicați înainte de timp, deoarece pentru a rezolva această problemă va fi foarte simplu.

Depanarea

Pentru a remedia problemele de mai sus, veți avea nevoie de:

  1. Accesați modul sigur și continuați să instalați cea mai recentă versiune software pentru ps4.
  2. Există, de asemenea, un alt mod pentru care veți avea nevoie de un controler de lucru. Ei bine, dacă aveți o rezervă și, dacă nu, atunci luați-o de la prieteni. Folosiți-l pentru a merge la setări> dispozitive> dispozitive Bluetooth. Și apoi faceți clic pe „ștergeți toate dispozitivele care nu funcționează”. Apoi, pe joystick-ul inactiv, faceți clic pe „Partajează” și țineți-l apăsat timp de câteva secunde și așa mai departe până când vedeți că este aprins. Apoi apar două dispozitive pe ecran. Folosiți joystick-ul de lucru și selectați al doilea cu acesta, apoi se va conecta la consolă. Apoi, veți vedea o notificare cu o ofertă pentru a conecta dispozitivul la cont. Faceți clic pe „da” și totul va fi gata.

Sperăm că articolul nostru v-a ajutat să faceți față problemelor Joystick PS4. Urmați doar recomandările de mai sus și veți putea repara singur joystick-ul.

Urmărește videoclipul: PlayStation 4 Review! in limba romana jucaria de sub televizor (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu