Piept de jucărie

Odată cu apariția unui copil mic în familie, se pune întrebarea unde să așezi jucăriile. Nu puteți refuza copilul iubit să cumpere o păpușă sau o mașină atractivă. În timp, părinții s-au săturat să pășească obiecte împrăștiate în întregul apartament. Apoi vine momentul când trebuie să cumpărați sau să construiți un loc special pentru depozitarea jucăriilor. Într-un magazin, mai rar găsești o cutie de depozitare care îndeplinește toate cerințele. Este important să fie suficient de încăpător, durabil și sigur. A face o pieptă de jucărie face-it-yourself este o alternativă bună.

Cum să faci o pieptă de jucărie

Depozitarea sigură și ecologică pentru jucăriile preferate ale copilului dvs. se poate face din orice cutie de carton, din hârtie, placaj sau semifabricate din lemn. Este posibil să se facă un recipient moale din material dens. Fiecare dintre specii are propriile sale caracteristici și durata de viață diferită. Înainte de a începe să fabricați, trebuie să înțelegeți care opțiune este optimă pentru dvs.

Ajutor! Atunci când alegeți un material, trebuie să țineți cont nu numai de caracteristicile acestuia, este important să țineți cont de vârsta, natura și situația copilului. Dacă fidgetul rulează și scade mult, este mai bine să alegeți o hârtie moale sau o cutie de hârtie ca depozitare pentru jucării.

Ce material să alegi

Dacă preferați o cutie de hârtie sau o cutie de carton, produsul va fi ușor și complet sigur pentru un copil mic. Dar un astfel de magazin nu va dura mult. După ceva timp, va trebui din nou să lucrezi. O carcasă moale pentru jucării nu este deloc traumatică, dar nu este foarte convenabilă de utilizat. Un copil va fi dificil să-și pună acolo jucăriile. Un piept de lemn realizat de tine poate fi făcut de orice dimensiune. Produsul va dura mult timp, iar dacă este sculptat sau decorat cu aplicații, obiectul va deveni o parte originală a interiorului camerei copiilor.

Instrumente necesare

Pentru a face un piept de lemn nu este nevoie de mult timp. Cel mai important este să pregătiți toate instrumentele și materialele necesare. Plăcile trebuie luate în funcție de dimensiunea produsului finit. Meșteșugul trebuie făcut cu ajutorul unor astfel de instrumente: un ferăstrău, un puzzle electric, șuruburi autofiletante, lipici, un creion pentru marcarea locului pentru tăiere, o riglă, un ciocan și accesorii.

Important! Înainte de a începe munca, trebuie să verificați integritatea plăcilor și semifabricatelor. Astfel încât, după efectuarea lucrărilor, produsul a servit mai mult de un an.

Piept de jucărie DIY: Pas cu pas

După ce comandantul a decis forma și dimensiunea produsului, puteți începe să lucrați la fabricarea în sine.

Un piept cu capac semicircular va deveni un produs frumos și original pentru depozitarea jucăriilor. Pentru ca articolul să devină frumos și de înaltă calitate, trebuie să urmați instrucțiuni pas cu pas:

  1. În primul rând, trebuie să luați plăcile proiectate pentru pereții laterali și să vedeți excesul. Pentru a face acest lucru, folosind o riglă și un creion, trebuie să faceți marcaj.
  2. Părțile laterale trebuie fixate pe partea inferioară a viitorului produs cu ajutorul lipiciului și șuruburilor. Astfel, obținem un cadru. Mai întâi trebuie să determinați dimensiunile produsului și forma, dacă este de preferat să faceți o acoperire convexă, atunci pereții laterali sunt tăiați de sus într-un semicerc.
  3. Următorul pas este scandurarea pereților. Acestea trebuie să aibă aceeași dimensiune și să fie fixate, începând din partea de sus, din locul în care va fi instalată capacul produsului. Dacă pereții laterali sunt semicirculari, atunci trebuie să începeți să lipiți plăcile imediat sub tăierea ferăstrăului semicircular.
  4. Pentru fabricarea capacului, este mai bine să folosiți scânduri mai înguste. Deci va fi mai neted și va obține forma semicirculară dorită. Golurile sunt atașate între ele și pe părțile laterale ale pieptului.
  5. Un puzzle electric ar trebui să vadă capacul de-a lungul liniilor marcate la locul în care începe semicercul.
  6. Capacul tăiat poate fi atașat cu șuruburi pe o parte la piept, acoperit anterior cu lac sau pata.
  7. Acum trebuie să atașați mânerele pe părțile laterale și să le decorați după cum doriți. Puteți decora pieptul umplând colțuri de fier în colțuri.
  8. Ultimul moment implică proiectarea decorațiunii interioare a pieptului. Pentru aceasta este potrivită catifeaua sau alt material dens.

Odată ce pieptul pentru depozitarea jucăriilor este gata, părinții nu vor mai fi nevoiți să încurce unde să pună iepurașii și trenurile. În plus, copilul învață rapid să își colecteze jucăriile într-un piept frumos. Produsul din lemn „Do it it yourself” va deveni un adevărat decor al oricărei camere pentru copii.

Urmărește videoclipul: Piept de curcan umplut si asezonat cu clementine reteta Bucataria Lidl (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu