Cum se face o masă pentru un laptop cu propriile mâini?

Datorită mobilității sale, un laptop este un lucru indispensabil. Este ușor să-l transferați oriunde și indiferent de locație pentru a viziona filme, contact cu prietenii și partenerii. Pentru o utilizare confortabilă, laptopul trebuie plasat pe o suprafață plană și dură. În cele mai multe variante, este așezat pe poală, ceea ce nu este foarte convenabil. Cu toate acestea, a-și face singurul stand pentru un laptop este o simplitate.

În general, designul tabelelor pentru laptopuri este identic. Diferențele pot fi găsite în proiectare și unele caracteristici funcționale. Cel mai adesea, lemnul este folosit ca material. Pinul este considerat a fi destul de durabil și ușor. Veți avea nevoie de scuturi din lemn, ale căror dimensiuni sunt selectate pentru a se potrivi cu viitorul produs. Puteți utiliza, de asemenea, placaj sau PAL. Luați în considerare crearea unei mese standard din lemn. Veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • lipici de lemn;
 • vopsea, perie, acoperire pentru lemn;
 • șmirghel;
 • cuie de ciocan;
 • fierăstrău, puzzle;
 • grund.

IMPORTANT!Când folosiți placaj, grosimea acestuia trebuie să fie de cel puțin 5 mm.

Înainte de a începe munca, ar trebui să pregătiți materiale și să desenați o diagramă a produsului viitor. Dimensiunile notebook-urilor pot fi diferite, deci trebuie să alegeți dimensiunea optimă pentru un anumit dispozitiv. Mai întâi trebuie să faceți semifabricate. Cu o simplă creion schițat este transferat cu ușurință într-o bază de lemn. Reducerea formularelor este una dintre cele mai dificile etape ale muncii. În acest exemplu, se recomandă pregătirea următoarelor detalii:

 • blat de lucru 66,5 x 30 cm;
 • picioarele de 2x2 cm grosime și 23 cm lungime;
 • șorț lateral cu lungimea de 28 cm .;
 • două părți de șorț lung de 63 cm.

În medie, chiar și un maestru fără experiență poate realiza un design similar în câteva zile. Respectați o secvență specifică de acțiuni:

 • Picioarele din jurul marginilor sunt mai bine lustruite pentru a le face să pară mai plăcute din punct de vedere estetic. Această operație poate fi făcută ca un instrument special sau manual.
 • Plasează blatul cu fața în jos pe suprafața de lucru și lipeste cu lipici toate părțile șorțului. Pentru o apucare fermă, apăsați ferm în jos. Este mai bine să curățați excesul de lipici imediat cu un burete, astfel încât să nu existe pete inestetice.
 • Apoi rotiți blatul în cealaltă parte și atașați unghiile la șorț.
 • Întoarceți din nou tableta și întăriți picioarele în colțuri cu lipici și șuruburi. Fiecare trebuie să fie asigurat pe ambele părți. Principalul lucru este să nu exagerați cu lungimea șuruburilor, astfel încât să nu se târască.
 • Lucrarea este aproape terminată. Se recomandă să lăsați masa pe o zi pentru uscare completă.
 • În continuare, blatul este șlefuit cu șmirghel și devine neted.
 • Dacă elementul a fost combinat din mai multe plăci, atunci suprafața este amorsată și nivelată cu chit.

HELP!Puteți arăta imaginație și, dacă doriți, faceți o crestătură în blatul de lucru pentru diverse aparate. Iubitorii îl vor aprecia în pat, cu un laptop și o ceașcă de ceai.

În feronerie va fi ușor să alegeți culoarea vopselei, care va fi în armonie cu stilul camerei. Este mai convenabil să folosiți materiale care se usucă rapid. Vopseaua este aplicată cel mai bine în mai multe straturi. Cert este că multe dintre ele sunt bune absorbante de lichide. Deci, la uscare, apar lacune. Uneori, după colorarea inițială, vopseaua nu se observă.

Se recomandă curățarea suprafeței cu șmirghel cu granulație fină. De asemenea, pe partea de sus puteți aplica un lac incolor sau lac lucios. Procesul de lăcuire este mult mai ușor decât vopsirea. Autocolantele de vinil sunt de asemenea mai bine acoperite cu un strat de lac, astfel încât să-și păstreze aspectul inițial mai mult timp.

ATENȚIE!Când vopsiți, o perie este necesară numai de-a lungul fibrelor, asigurându-vă constant că nu există pete.

O masă pentru un laptop este un lucru indispensabil pentru cei care petrec mult timp la computer. În plus, este multifuncțional și poate fi folosit ca tavă pentru mic dejun sau bancă. Sperăm că acest articol vă va fi util și va ajuta la realizarea acestui obiect util cu propria sa mână.

Loading...

Lasă Un Comentariu