Cum să dezlegați o mașină de tocat carne dacă este blocat

O mașină de tocat carne este un ajutor indispensabil pentru gospodinele din multe bucătării. Viața unei astfel de unități, dacă este administrată corect, este de obicei foarte mare. Dar se întâmplă defalcări, ce să facem în astfel de cazuri?

Cum să dezasamblați o mașină de tocat carne

Se întâmplă ca mașina de spălat mașină să se prindă și să nu se simtă deșurubată. Acest lucru se întâmplă deseori și acest lucru se datorează faptului că mașina de tocat carne, care nu este spălată, se află de ceva timp sub formă asamblată. Chiar dacă nu vezi murdăria, acest lucru nu înseamnă că nu este acolo, particulele pot fi foarte mici, nesemnificative. De asemenea, un pic de rugină contribuie și la „lipirea”.

ATENȚIE! Pentru a preveni acest lucru, clătiți toate piesele foarte atent după utilizare, apoi uscați-le și depozitați-le neasamblate.

Dacă, cu toate acestea, a avut loc o închidere, atunci aceste metode vă vor ajuta:

  • înmuiați mașina de tocat carne în apă împreună cu detergentul de spălat vase. Acesta va coroda grăsimile și, eventual, va ajuta la transformarea;
  • scufundați întreaga structură timp de 5 minute în apă clocotită, după care, fără a aștepta răcirea, încercați să deșurubați mașina de spălat. Folosiți mănuși din silicon pentru a evita arsurile;
  • folosiți o cheie reglabilă sau o menghină manuală;
  • ultimul mod: bateți cu un ciocan, în speranța că se va mișca ușor și îl puteți deșuruba. Folosiți această metodă în cazuri extreme, deoarece există o mare probabilitate de deteriorare.

Cauzele comune ale eșecului

Printre motivele vizibile și tehnice evidente pentru care mașina de tocat carne nu se răsucește, există cele care pot fi eliminate singure:

  1. Cea mai frecventă cauză de defecțiuni este o asamblare incorectă. S-ar părea că este dificil să combini mai multe părți? De fapt, trebuie să țineți cont de mai multe subtilități și să urmați instrucțiunile, atașând ferm fiecare de făcut. Cel mai adesea, blocajul se află în cuțit. Când instalați o parte largă a acestuia, ar trebui să fie afară.
  2. Cuțite confuz și grătar. Cu un astfel de defect, mașina de tocat carne va continua să funcționeze, dar carnea nu va produce răsucire, ci zdrobită și zdrobită. În această situație, este mai ușor să duci detaliile la atelier, unde vor fi ascuțite de profesioniști. Dar dacă aveți abilitățile necesare, puteți încerca să o faceți acasă. Nu uitați să ungeți părțile cu ulei la sfârșit, o floare-soarelui obișnuită o va face.
  3. Cuțitul nu este în contact strâns cu plasa. În acest caz, rotiți râșnița de carne pe partea sa și veți observa că o anumită parte este agățată. Folosind șaiba potrivită, puteți sigila ușor structura. Puneți-l între cuțit și șurub.
  4. Este vorba despre carnea în sine, nu de mașină. Dacă produsul conține prea multe vene, vene, cartilaj, atunci acest lucru complică întregul proces. Ele nu se răsucesc, ci se înfășoară doar pe o spirală, înfundând astfel pasajul. Dacă aveți acest tip de carne, trebuie să vă opriți des și să curățați mașina de tocat carne.

SFAT! Pentru a-ți face sarcina mai ușoară, folosește carne dezghețată nefrizată, apoi bucățile vor fi puțin mai dure și le va fi mai ușor de măcinat.

Urmărește videoclipul: Cu doi cîini în lesă, alți doi, dezlegați - (Martie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu