Pot să-mi bărbieresc capul, inghinul, axile, picioarele cu un aparat de ras electric?

În era dezvoltării tehnologiei moderne, piața ne oferă diverse produse pentru a crea frumusețea feței și a corpului. Unul dintre aceste produse este un aparat de ras electric. Aceasta este o mașină de bărbierit specială care vă permite să îndepărtați rapid și ușor părul nedorit din corp. Dar există multe întrebări despre acest dispozitiv. Le vom analiza astăzi.

Pot să-mi bărbieresc capul cu un aparat de ras electric?

Acesta este un proces destul de comun pentru care este folosit un aparat de ras electric. Este împărțit în două soiuri - este ochiuri și rotativ. Prima opțiune este considerată mai sigură decât a doua. Designul aparatului de bărbierit electric cu plasă vă permite să radeți ușor și pur și simplu părul, în timp ce nu există contact cu pielea cu lama. Această opțiune este ideală pentru bărbații cu pielea delicată.

Un aparat de ras rotativ nu este potrivit pentru pielea moale și crește probabilitatea de tăieri în timpul bărbieritului. Dar rezultatul este perfect, aparatul de ras electric este aproape silențios și compact.

Important! Modelul rotativ necesită mai mult timp pentru bărbierit, iar modelul cu plasă poate fi utilizat chiar și cu bărbieritul uscat.

Rasul zonei intime (pubis)

Bărbații se gândesc din ce în ce mai mult la bărbierit în partea intimă a corpului. Este important să înțelegeți că utilizarea bărbierilor electrice nu este recomandată pentru bărbieritul scrotului.

În zona intimă, pielea se distinge prin tandrețea sa, astfel că acest dispozitiv îl poate răni. Dacă există voința de a experimenta, atunci mijlocul scrotului ar trebui exclus din bărbierit cu un aparat de ras - este periculos și incomod.

Bărbierit sub bară folosind un aparat de ras electric

Axile sunt, de asemenea, considerate un loc cu probleme și este necesară îngrijire. Rasul este componenta principală a îngrijirii, pentru aceasta puteți folosi mașini de unică folosință și bărbierit electric. Principalul lucru de înțeles este că trebuie să fii atent în acest proces, deoarece în aceste locuri pielea este foarte fragedă și predispusă la deteriorare.

Nu trebuie efectuat pe piele de mai multe ori cu dispozitivul, iar mișcările de bărbierit ar trebui să fie de sus în jos, cu examinarea periodică a pielii. Aparatul de ras trebuie să fie ascuțit, deoarece echipamentul contondent va face rău.

Ras electric

Un aparat de bărbierit electric poate fi folosit și pentru îngrijirea piciorului. Acest lucru va necesita spumă de ras și loțiune pentru îngrijirea pielii după aceasta. Tot aici trebuie să folosiți cu atenție și acuratețe echipamentul.

Conform recenziilor femeilor care folosesc această metodă de bărbierit, rezultatul este perfect neted, excluzând apariția iritației, deoarece nu există contactul pielii cu lama.

Recomandări de ras pentru zone non-standard

Înainte de procesul de bărbierit, câteva puncte trebuie luate în considerare:

  • Pielea trebuie aburită;
  • Utilizarea obligatorie a spumei și a loțiunii;
  • Pielea sub brațe după bărbierit trebuie protejată de utilizarea ulterioară a deodorantelor;
  • dacă există iritare, bărbieritul trebuie exclus;
  • Utilizați un aparat de bărbierit electric pe picioare ar trebui să se bazeze pe creșterea părului, și nu împotriva acestuia;
  • Folosiți echipamente adecvate numai pentru tipul dvs. de piele.

Concluzia este clară, puteți folosi un aparat de ras electric dacă doriți să obțineți un rezultat bun fără răni. Dar trebuie să ne amintim că un dispozitiv străin nu poate fi folosit, doar un aparat electric personal este o problemă de igienă și de calitate a utilizării.

Urmărește videoclipul: Daca te razi crezi ca firul de par iti va creste mai des si mai gros? (Aprilie 2020).

Loading...

Lasă Un Comentariu